LÍBÁNÍ PODLE ZVĚROKRUHU – VODNÁŘ (20. 1. – 18. 2.)

Jde o jedenácté  znamení zvěrokruhu, které je pevné, denní, jižní, kladné, vzdušné a stálé. Vládci tohoto narození jsou Uran a Saturn.

Pro Vodnáře je charakteristická ušlechtilost, dovede odpouštět druhým chyby, má pochopení pro lidské slabosti. Bývají velmi nadšení pro vědu, zajímají je novinky, což se projevuje tím, že často mění v domácnosti spotřebiče a elektroniku. Sami jsou velmi vynalézaví, často z nich bývají autoři různých zlepšovacích projektů. Jejich povahovým rysem je láska k lidem, snaha napravovat věci veřejné, bývají odbojní, snaží se napravovat nepořádky a nešvary. Mají dobrý intelekt a jsou chápaví, ovšem na překážku jim je jejich náladovost, často jsou nevyzpytatelní, protože se zmítají mezi optimismem a pesimismem. Někdy jsou svéhlaví a sobečtí.

Líbání Vodnáře bývá zvláštní, má rád mokré polibky, takže partnera často olizuje, rád vidí, jak druhý na jeho polibky reaguje, takže zásadně nezavírá při líbání oči.

Ilustrace ke knize KNIHA O LÍBÁNÍ – Alexandra Hejlová

Příspěvek byl zpracován podle knihy Marie Formáčkové a Jindřicha Krause KNIHA O LÍBÁNÍ, vydané nakladatelstvím Jindřich Kraus – Pragoline,www.jindrichkraus.cz .  Kniha je k dostání u všech knihkupců a také v elektronické podobě na www.kosmas.cz.  

AUTOR:   zpracovala  Alexandra Hejlová

FOTO:   Nakladatelství Jindřich Kraus – Pragoline

Komentáře z facebooku