Právě vychází nová kniha „ČETNICKÁ ABECEDA“ Michala Dlouhého

Právě vychází nová kniha úspěšného spisovatele a vrchního policejního rady Michala Dlouhého „ČETNICKÁ ABECEDA“, v Nakladatelství Jindřich Kraus – Pragoline.

Kniha obsahuje 28 kapitol dle písmen abecedy od A do Ž. Každá kapitola zahrnuje encyklopedický výklad pojmu například Anonymní udání, Bezpečnostní rozhlas, Corpora delicti, Četnická výzbroj atd. a dále je uvedený pojem ilustrován na dvou praktických příkladech. Právě dle praktických příkladů se vyučovalo na četnických školách a v četnických vzdělávacích kursech.

JUDr. Michal Dlouhý, Ph.D.

Anotace:

Každý četník na zkoušku si musel během prvního roku své služby osvojit značné množství odborných vědomostí a dovedností, které byly nezbytné pro službu v četnickém sboru. Podmínkou přijetí do definitivního stavu a jmenování strážmistrem bylo úspěšné složení odborné zkoušky. Výuka odborných předmětů se opírala o příklady z praxe, jaké se ve výkonné službě denně vyskytovaly. Obdobným způsobem je také pojata kniha Četnická abeceda.

Knihu Michala Dlouhého  „ČETNICKÁ ABECEDA“, vydanou v Nakladatelstvím Jindřich Kraus – Pragoline, můžete zakoupi přímo v nakladatelství – www.jindrichkraus.cz

Kniha je také k dostání u všech knihkupců a nawww.megaknihy.cz

Foto:  Nakladatelství Jindřich Kraus – Pragoline

Komentáře z facebooku