Heidi Janků s Veronikou Jeníkovou se chystají načančat v rámci divadelní hry „Jsem krásná?“

Veronika Jeníková a Heidi Janků si jsou vědomé, že se pomalu blíží premiéra autorské bláznivé divadelní komedie Moniky Brabcové „Jsem krásná“, která proběhne v pondělí 11. října 2021 od 19.00 v Kulturním domě Barikádníků na Praze 10 a tak se domluvily a vyrazily si pro výběr kosmetiky od společnosti Dermacol na pražskou Floru.

Přišel je podpořit i zpěvák a herec Martin France, který v této hře hraje roli novináře a návrhářka kostýmů a divadelní scény Alexandra Hejlová v doprovodu svého manžela a hudebníka v jedné osobě Jindřicha Krause.

Obě dámy, které v komedii hrají hlavní ženskou postavu stárnoucí herečky byly ve svém živlu a tak vybíraly kosmetiku, seč jim síly stačily, právě proto, aby byly dle názvu inscenace opravdu krásné. A proto za asistence paní prodavačky vybíraly makeupy, rtěnky, řasenky, lesky na rty nebo séra na vlasy a mnoho dalších přípravků, které si odnášely nadšeně v dárkových taškách.

Všechny hece, za asistence režisérky Marthy Olšrové čekají ještě oprašovací zkoušky a tak se opět všichni potkají buď na zkouškách nebo premiéře. Z dalších herců této převážně zájezdové divadelní hry se představí také v roli producenta Bronislav Kotiš v alternaci s Danielem Rousem a  v roli novináře buď mladý, ale přesto už seriálový matador Ladislav Ondřej nebo semaforský herec a choreograf Petr Šudoma.  Klavírní doprovod má na starosti ostřílený klavírista Jakub Přibyl, který se postaral u herců i o pěvecké nastudování.

Foto: Martin Production

Komentáře z facebooku