První dáma české country music Milena Soukupová: „Své zkušenosti předávám studentům na Vyšší odborné škole herecké.“

Milena Soukupová patří v Československu mezi nejvýraznější country zpěvačky. Nazpívala plno nezapomenutelných hitů jako Mám skvělej den, Portoriko či Stříbrný dolar. Do historie české hudební scény ji také zapsaly duety s Vladimírem Kratinou. Zvláště song Už ti můžu pravdu říct, ke kterému se váže i zajímavá příhoda, jelikož ho původně měla nazpívat s Karlem Gottem. Nicméně Gotta odmítla, poněvadž do country music jí více pasoval Vladimír Kratina.

V současné době Milena Soukupová již nekoncertuje, nicméně se aktivně věnuje herectví a působí v Metropolitním divadle Praha Dany Bartůňkové. Své pěvecké zkušenosti ale i nadále zúročuje a působí jako pedagožka zpěvu na Vyšší odborné škole herecké.

„Jsem ráda za tuto příležitost. Mám velmi nadané studenty, kteří se snaží a jsou za nimi vidět výsledky, což mě jako pedagožku vždy potěší. Zároveň jsem ráda, že jim mohu pomoci s uplatněním. Někteří již s námi budou vystupovat v Metropolitním divadle.“ komentuje svou pedagogickou činnost Milena Soukupová

Ondřej Spýťa Syrový

Milena Soukupová a Ondřej Syrový

Komentáře z facebooku