Kate Matl – česká zpěvačka a tanečnice slaví úspěchy i v zahraníčí!

Slavný švýcarský DJ, popový hudebník, zpěvák a tanečník DJ BoBo se dal dohromady s českou zpěvačkou a tanečnicí Kateřinou Mátlovou, která je známá taky jako Kate Matl, a které se občas přezdívá „česká Madonna“. Co spolu chystají a proč se ´tajně´ setkávají? Na to jsme se blonďaté sexy krásky zeptali.

Před nějakou dobou byl DJ BoBo tajně v Praze, a dokonce trávil čas především s vámi. Co bylo tím důvodem?

Jde o speciální velký koncert, který se chystá na toto jaro v Praze. Důvody byly ryze pracovní a přátelské (smích).

 

O co tedy přesně jde a budete součástí této akce a můžete prozradit více?

Máme před sebou koncert v pražských Holešovicích s názvem 90s Explosion open-air festival Praha 2020. Jde o největší ´devadesátkový´ festival v ČR!

 

Jak se připravujete a těšíte se na tento event?

Nesmírně se těším, protože domácí publikum je pro mne velmi osobní.Jsem jeho zpěvačkou již pátým rokem a zpívat ve vyprodaných halách a arénách po jeho boku je neskutečný zážitek.

 

Jak jste se vlastně dali dohromady?

Absolvovala jsem konkurz 900 účastníků nejprve v Kölnu a následně v Berlině, ze kterého jsme postoupily dvě. Jedna tanečnice z Německa a já jako zpěvačka. Zpočátku jsem byla vybrána pouze pro tour jménem Circus. Až později přišla nabídka dlouhodobé spolupráce a stala jsem se jednou z hlavních zpěvaček vedle jeho ženy Nancy.

 

V jakých písních Vás tedy můžeme vidět a slyšet?

Vlastně více či méně ve všech, ale mezi ty hlavní sólové patří třeba píseň Everybody, Vampires are alive, Freedom, Take me higher…

 

Kde všude vystupujete?

Po celém světě. Každý druhý rok máme velké halové turné po celém Německu, které je vždy vyprodané. V posledních letech jsme měli velké koncerty i v jižní Americe a Skandinávie je dalším hudebním trhem s početnou základnou fanoušků, kam se rádi vracíme.

 

Není tajemstvím, že téměř každý nový rok otevíráte s DJ BoBo velkolepým vystoupením. Kde to bylo tentokrát?

Letos to bylo v hlavní silvestrovské show pro polskou televizi s rekordní sledovaností 3 a půl milionu diváků a čtyřiceti tisíci fanoušky pod pódiem.

 

VSTUPENKY na koncert s DJ BoBo a Kate Matl si zájemci mohou on-line pořídit zde:

https://www.ticketstream.cz/akce/90s-explosion-open-air-festival-praha-2020-nejvetsi-90s-festival-v-cr-126261

 

Autor: Alexandra Hejlová

Foto: archiv K. Matl a DJ Bobo

Komentáře z facebooku