Akce RUN for HELP nabídne zábavu a podpoří lidi po amputaci dolních končetin

Pojišťovna  PVZP poskytne jako hlavní partner RUN for HELP úrazové pojištění všem startujícím závodníkům. „Jako dceřiná společnost největší zdravotní pojišťovny si velmi dobře uvědomujeme, že zdraví je to nejcennější, co člověk má. Velmi rádi proto podporujeme akce, které se týkají sportu, protože sport zdraví prospívá,“ říká Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva PVZP.

Dalším z partnerů RUN for HELP je produkční agentura nova-Art. „Chceme být součástí smysluplné spolupráce a pomáhat handicapovaným k plnohodnotnému životu k čemuž možnost sportovat určitě patří. Běžecké a lyžařské protézy mění, a to doslova, lidem život! Děkuji všem, kteří sdílejí tento názor a rozhodli se Run 4 help podpořit,“ říká ředitelka této agentury Radka Frňková.

RUN for HELP podporuje i poslankyně Andrea Brzobohatá. „Snila jsem o akci, která pomůže handicapovaným vrátit se zpět do aktivního života. Věřím, že začínáme novou tradici,“ zdůrazňuje.

Mnoho lidí z NO FOOT NO STRESS přišlo o končetiny po prodělané meningokokové infekci „Tito lidé se snaží vyrovnat se svými tělesnými i duševními ranami, které jim meningokok způsobil, a ještě jim zbývá dost síly na to, aby varovali ostatní, informovali je o možných způsobech ochrany a snížili tím pravděpodobnost, že je postihne podobný osud. Velmi si je za to vážím. Hlas lékaře má sice svou váhu, daleko větší dopad však může mít osobní zkušenost pacienta, který tuto zákeřnou a nebezpečnou nemoc prodělal,“ uzavírá docent Rastislav Maďar z Centra očkování a cestovní medicíny Avenier, které je dalším partnerem akce.

Foto:  FB/RUN for HELP, brp-world.com

Komentáře z facebooku