HILARION – PODOLOGICKÝ INSTITUT, příběh zakladatelky Ing. Petry Klikové

Od mala rodičům prodávala v obchodě, který měli přes 10 let otevřený v Chomutově a prakticky v obchodě vyrostla. Při vysoké škole v Praze Ing. Petra Kliková zkoušela pracovat na různých pozicích a nakonec se pro ní staly tři  z nich srdcovou záležitostí. A ta poslední z nich jí vydržela do dnes. Přikládá to tomu, že je z kontaktní rodiny a má ráda kontakt s lidmi.

Začalo to tím, že jsme si s rodiči otevřeli studio Hoki, v ulici Svornosti, na Praze 5, kde jsme dělali klasickou manikúru, pedikúru, modeláže nehtů a školení, zde jsme působili 6 let.“, vzpomíná Ing. Petra Kliková. „Následně jsme se přestěhovali do Lidické, kde jsem již salon vedla úplně sama a jak se rok s rokem sešel, dostala jsem nabídku a pracovala jsem pak 3 roky jako manažerka centra relaxace a rehabilitace v Esthesii na soukromé klinice.“, dodává Petra Kliková.

Maminka jí  zemřela a Petra dostala chuť začít úplně od znova a postavit značku a firmu takovou, jaká v Čechách ještě není. Cílem bylo ať se potká vše to, co se za život naučila od svých profesorů, školitelů a kolegů v Čechách i v zahraničí s tím jakou má ráda inspiraci. Snem bylo mít takovou firmu, kde se klienti i zaměstnanci budou cítit báječně a kde budou moci všichni čerpat energii.

A je to zde: HILARION – PODOLOGICKÝ INSTITUT

Hilarion

Vznikl unikátní projekt, kde si zakládájí na výjimečných službách a velice příjemném, designovém prostředí jak pro klienty, tak funkčním pro zaměstnance. „Vybírali jsme z velice kvalitních materiálů, značek a technologií, abychom pro Vás měli vždy to nejlepší.“, dodává Ing. Petra Kliková.

Prostory jsou koncipovány dle Feng Shui, zpříjemňuje je krásná živá zelená stěna. Používájí karafu na vodu značky VitaJuvel s fiolou zlatý okamžik, aby se klienti mohli osvěžit vodou skvělé chuti, prostor zpříjemňuje Somavedic, klienti si mohou v rámci čerpaných služeb nechat zdarma čistit obuv v dezinfikátoru obuvi Klenz.

Výbava podologických kabin je komplet Německa od rodinné firmy RUCK s 90-ti letou tradicí. Používají na nohy především německou kosmetiku. Aplikují nehtová rovnátka (ortonyxie), používají světelnou terapii PACT, která účinně bojuje s bakteriálními infekcemi a hubí plísně nehtů i kůže. Na vyšetření plosky nohou používají podoskop značky Pedikom, tak aby klientovi mohli nechat vyrobit individuální vložky na míru.

„Kosmetika číslo jedna, co se péče o pleť týče je u nás značka Dermalogica. Jako první v ČR máme pro vás konceptovou prodejnu a SkinBar, kde si můžete vše vyzkoušet a nechat se ošetřit na stanovšti ProSkin 30, nebo v útulné kabině ProSkin 60. Dále pro vás máme připravenou světelnou terapii, ultrazvukovou špachli, mezoterapii, aromaterapii a mnoho dalších specialit.“, pokračuje dále Petra Kliková. „Máme pro vás připravené i relaxační masáže, manikúru a modeláž nehtů, gel laky. Klienti se k nám rádi vrací, nejen díky našim specializacím, ale i za dobrou náladou, úsměvem a lidskou stránkou. Je to celé udělané tak, že si k nám můžete přijít krásně odpočinout a nechat se vymazlit, nebo vám můžeme pomoci vyřešit problém, pokud budete chtít a dáte si říct. Například se zarostlým nehtem. Stačí se jen objednat.“

Kvůli boji proti koronaviru se v ČR uzavřela také většina obchodů a služeb. Hilarion – Podologický institut není výjimkou. A tak v pravidelném seriálu v našem časopisu Vás Ing. Petra Kliková bude postupně seznamovat se svým Podologickým institutem – Hilarion a jeho výjimečnými službami. Doufejme, že se situace pandemie zklidní a již brzy opět budete moci využívat skvělých služeb Hilarionu!

Thámova 181/20

Praha 8 -Karlín

Tel.: 732 882 790

www.hilarion.cz

Foto: archiv -Ing. Petra Kliková

Komentáře z facebooku