Nejmladší česká unikátní kapela poprvé v největší české aréně!

Poprvé v historii největší české arény (O2areny) vystoupí tuto sobotu nejmladší česká bratrská kapela Yes Brothers. V podstatě jediní sourozenci na naší popové scéně. Dva mladí kluci z Brna, kteří před lety začali, a zatímco za mnohými interprety stojí velké vydavatelské skupiny, oni si jedou svou cestou. Už tuto sobotu vystoupí ve Vysočanské aréně na Mejdanu s Impulsem po boku Václava Necckáře, Marka Ztraceného, Ivana Mládka nebo Michala Davida, s nímž mj. v minulosti i spolupracovali a jezdili jeho tour.

MILO (Miloš) a Honza založili spolu  kapelu YesBrothers několik měsíců před covidovou pandemií. Každopádně, už letošní rok stihli jako nejmladší kapela vystoupit jako předkapela v 5-ti největších sportovních arenách v ČR.

„Odehráli jsme koncerty například na festivalech VysočinaFest nebo Sázavafest, máme za sebou i zářijový koncert na fotbalovém stadionu ve Vyškově a teď jako nejmladší kapela a k tomu jediná – jako bráchové, vystoupíme na této obří akci,“ říká frontman 20letý Miloš Fiala a jeho o čtyři roky mladší brácha Honza.

Unikátní na jejich formaci je, že si texty, hudbu píší sami, sami si točí i stříhají klipy na velmi profesionální úrovní a každý z odborníků z branže, kteří je poznají, jim skládají obdiv.

„Je to pro nás s bráchou obrovská pocta a po 3 letecch našeho fungování veliká výzva,“ říkají Miloš a Honza.

Tyhle dva roztomilouše takzvaně nežerou jen teenagerky ve věku 12 až 15 let, ale i dospělé ženy, maminky, babičky, které všechny obdivují i jejich projev, slušnost a zároveň náboj a energii!

YesBrothers je kapela, která funguje na hudebním trhu v ČR relativně výjimečným způsobem = “all in-house”, tedy, že všechny aktivity kolem kapely jsou organizovány pouze jimi samotnými, stejně jako všechnu videoprojekci pro O2 Arenu připravil sám MILO (Miloš Fiala)

FOTO: YESBROTHERS

Komentáře z facebooku