Výtvarnice Alexandra Hejlová je i po padesátce stále mladá a krásná. Co pro to dělá? Mohou za to čarovné lázně!

Prý že věk ani vrásky nezastavíš. Opak je pravdou! Své o tom ví světoznámá výtvarnice Alexandra Hejlová, které se to díky spolupráci s famózními lázněmi Fénix velmi úspěšně daří. Díky omlazujícím i zeštíhlujícím procedurám totiž nikdy nevypadala líp!

Stíhá toto opravdu spoustu. Nejen, že je famózní a světově uznávanou výtvarnicí, jejíž obraz zdobí stěnu i například hollywoodskému herci Michaelu Douglasovi, ještě k tomu stíhá navrhovat šperky, oblečení a vede dětské kurzy. A aby toho nebylo málo – doma ještě zvládá být milující partnerkou i matkou. Jak je možné, že i při tomhle tempu může být stále tak krásná svěží?

Recept je jednoduchý. Pomáhají ji k tomu procedury ze zázračných lázní Fénix. „Ne nadarmo se říká, že fénix vstal z popela, přesně tak se totiž, když odsud odcházím, cítím,“ svěřila se Hejlová, která nejen že v lázních nechává ráda hýčkat ale také je už nějakou dobu jejich hrdou ambasadorkou.

Na konci minulého roku dosáhla, jak sama Hejlová říká, svého profesního zenitu. Uspořádala totiž výstavu v unikátních prostorách muzea Salvador Dalí Enigma kousek od Václavského náměstí. Dokonce se pustila i do výroby šperků z Kolekce Dalí, které byli během výstavy v muzeu k prodeji.  Od konce minulého roku je rovněž spolu moderátorkou pořadu Skoro dámský a Skoro pánský klub po boku ředitele TV V1 Oldřicha Tamáše. 

Lázně Fénix
Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1

pouze pár kroků od metra Muzeum

+420 774 027 580

 +420 737 897 345

laznefenix@gmail.com

Autor: Veronika Kuželková

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku