Městské ambulantní Lázně Fénix – místo, kam se budete rádi vracet

Jsme specialisti v oblasti lymfatického systému a hubnutí!

Městské ambulantní lázně Fénix poskytují širokou škálu služeb týkajících se péče o tělo, a to ve smyslu manuálních i speciálních přístrojových masáží a dalších procedur zaměřených na úlevu od bolestí, krásu, hubnutí i relaxaci. Pracujeme na bázi originálního konceptu, který nás značně odlišuje od konkurence. Jedná se zejména o přístup a vnímání potřeb lidského organismu. V naši nabídce zákazníci najdou specializované jednodruhové masáže i doplňkové přístrojové procedury zaměřené na zdraví, krásu a relaxaci. Naší specialitou jsou ovšem kombinované balíčky služeb, které jsou námi ověřenou letitou praxí doporučovány z důvodu komplexnosti a prokazatelně příznivějšího účinku na lidský organismus.

Poznejte kouzlo dokonalé relaxace na místě, kde se o Vás postaráme od hlavy až k patě. Poskytneme Vám úlevu od bolestí, pomůžeme s dlouhodobými projevy nedostatku energie, zregenerujeme vaše tělo a pomůžeme s odstraněním celulitidy, hubnutím a tvarováním postavy. 
 
Pro dámy máme navíc v nabídce speciální balíčky na omlazení, redukci vrásek a neinvazivní liftingové terapie. A v případě, že by pánové chtěli mít také pleť jak ze žurnálu, nabídku zkrášlujících procedur nabídneme rádi i jim! 
 

Ambasadorka lázní, výtvarnice Alexandra Hejlová a ředitelka Lázní  Fénix, Marta Šuba

 

Ambulantní Lázně Fénix
Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1

pouze pár kroků od metra Muzeum

+420 774 027 580

+420 737 897 345

laznefenix@gmail.com

Po – Pá: 8:00 – 20:00 (poslední klient v 18:00 h)

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku