LÍBÁNÍ PODLE ZVĚROKRUHU – ŠTÍR (23. 10. – 21. 11.)

Štír je osmé znamení zvěrokruhu, které je pevné, jižní, záporné, ženské, magnetické, jednoduché, zvířecí. Vládcem znamení je Pluto a Mars.

Štír je nadaný, bystrý v úsudku, je rychle chápavý a má výborné orientační vlastnosti, které se týkají nejen orientace v terénu, ale také orientace v mezilidských vztazích. A jak rychle se orientuje, tak rychle dokáže vyřešit i tu nejzapeklitější situaci. Má zvláštní a originální nápady,  které druzí ne vždy chápou, je zvídavý a zvědavý, má velkou schopnost druhé okouzlit a ovládnout je. Má poměrně široký rejstřík talentů, a to jak k uměleckým disciplínám, tak také k jazykům či exaktním vědám. Mezi Štíry bývá velký počet mimořádně nadaných až geniálních jedinců, ovšem jejich nadání se může týkat i negativních záležitostí. Mohou ho uplatňovat i v násilném protizákonném jednání.  Je jen na nich, jakým směrem svou inteligenci použijí.

Líbání považují Štíři za ztrátu času a zbytečnost, která nic mimořádného nepředstavuje. Mají rádi takové vztahy, které vedou přímo k tomu, čemu líbání zpravidla předchází. Kdo chce živočišný vztah bez romantických momentů, pak pro něho je Štír tím pravým partnerem č partnerkou.

Ilustrace ke knize KNIHA O LÍBÁNÍ – Alexandra Hejlová

Příspěvek byl zpracován podle knihy Marie Formáčkové a Jindřicha Krause KNIHA O LÍBÁNÍ, vydané nakladatelstvím Jindřich Kraus – Pragoline,www.jindrichkraus.cz .  Kniha je k dostání u všech knihkupců a také v elektronické podobě na www.kosmas.cz.  

FOTO:   Nakladatelství Jindřich Kraus – Pragoline

Komentáře z facebooku