Jaké jsou vánoční barvy pro rok 2023 ?

Víte, jaké barevné kombinace a odstíny letí v módním průmyslu roku 2023? Ano – pak také víte, jaké vánoční barvy letos zvolit. Oblíbené barvy Vánoc se totiž pro tento rok inspirovaly v módních trendech a preferují typicky podzimní barvy jako oranžovou, červenou, zlatou, zelenou nebo hnědou.

S klasickou kombinací červené a zlaté barvy zcela jistě nešlápnete vedle. Vsadit také můžete na zajímavé fialové nebo růžové odstíny, které rovněž patří mezi barevné trendy letošních Vánoc. Jestliže se nechcete pouštět do příliš velkých experimentů, můžete vždy vsadit na tradiční ozdoby a barvy. Slaměné ozdoby už mají to nejlepší za sebou, ale lesklé skleněné baňky různých barev nikdy nevyjdou z módy. 

Jestliže patříte k nadšencům extravagance, vsaďte na zajímavé a netradiční prvky. Vyměňte vánoční stromeček za ozdobený žebřík. Pro skutečně odvážné tu máme trend neobvyklých vánočních baněk ve tvaru oblíbených jídel, fauny i flory z celého světa a dalších vtipných tvarů. Na větvičkách vám tedy může viset papoušek, pizza, kečup nebo třeba lilek. 

 

Komentáře z facebooku