Soutěž: Vyhrajte vstupenky na hru SNI DÁL – neřeš věk a žij v Divadle Na Maninách

Umělkyně, přítelkyně a hlavně konkurentky v třeskutě zábavném souboji o společného muže romantických snů. Hrajte s námi o vstupenky na toto výjimečné představení!

Co je pro moderní ženu důležitější – kariéra nebo rodinný život? A může se jí vůbec podařit žít plnohodnotně, pokud obě polohy nedokáže skloubit? Odpověď na tyto otázky hledá divadelní hra režiséra a scenáristy Marka Dobeše, který  debutuje na divadelních prknech v hudební komedii Sni dál, kde Simona Prasková a Jana Vaculíková dostaly výrazné herecké příležitosti, ve kterých skutečně obě excelují. Divadelní hra se po prázdninách stěhuje na větší jeviště a vy se můžete těšit na toto představení již 12. září od 19 hod. v Divadle Na Maninách, které odstartuje novou divadelní sezónu!

Soutěžní otázka:

Kdo je autorem hry SNI DÁL – neřeš věk a žij ?

  1. Zdeněk Troška
  2. Marek Dobeš
  3. Zdeněk Kovář

Vylosujeme 5 výherců, kteří vyhrají 2 vstupenky na divadelní představení SNI DÁL – neřeš věk a žij!,  v Divadle Na Maninách, 12. 9. 2024, od 19:00 hod.

Odpovědi posílejte do 8. 9. 2024 s Vašim jménem a kontaktem  na: redakce@artstarvip.cz 
Vstupenky budou pro výherce připraveny 12. 9. 2024 na pokladně divadla před představením!

SOUTĚŽ UKONČENA ! VÝHERCI VYLOSOVÁNI A KONTAKTOVÁNI!

Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

AH

 

Komentáře z facebooku