2. ročník benefičního koncertu „Srdce na dlani“ na zámku Čejkovice

V romantických prostorách jihomoravského zámku Čejkovice se letos uskuteční 2. ročník benefičního koncertu „Srdce na dlani“ s výtěžkem pro Nadační fond dětské onkologie Krtek – www.krtek-nf.cz – děti s onkologickým onemocněním a to již v pátek 30. srpna 2024 od 19.00 hodin. Záštitu nad touto charitativní akcí převzala primátorka města Brno Markéta Vaňková a starosta obce Čejkovice Pavel Novotný a tím dali opětovnou zelenou startovacímu ročníku, který pomůže potřebným.

Koncert se letos uskuteční teprve podruhé a tak jsou účinkující, kteří letos dorazí v očekávání, zda diváci a v jakém počtu dorazí.

V loňském roce se ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit slovenská legenda Marcela Laiferová, ale letos dorazí. Dále zpěvačka, která v současné době žije v Brně a tou je Ilona Csáková, která v říjnu vyráží na své pěvecké turné po ČR, zpěvačka se silným hlasem Zuza Nová, herečka a šansoniérka Jitka Smutná, slovenská herečka a zpěvačka, která už dlouhodobě bydlí v Praze Vanda Károlyi, kousek od Hradce Králové bydlící mladý zpěvák Milan Devinne nebo ústecká rodačka a zpěvačka se soulovým cítěním Martina Balogová.  A chybět nebude ani člověk, který celou akci pořádá a to je zpěvák, herec a producent Martin France.

A tak se všichni účinkující svorně shodli na tom, že velmi rádi přijedou pomoci potřebné akci, ale velkým přáním je, aby dorazilo při druhém ročníku co nejvíce diváků.

Zdroj: Martin France

Komentáře z facebooku