Vůně vášně voní po hruškách a jasmínu: Řekněte Sì

Itálie. Tahle země je zdrojem pro ty nejlepší ingredience, nejvyšší kvalitu a samozřejmě styl, na jehož podobě se významnou měrou podílí Giorgio Armani. Mistr, žijící legenda, perfekcionista s dokonalým vkusem. Přestože jeho módní impérium se dá bez přehánění přirovnat k velikosti Římské říše v dobách největšího rozmachu, není produkt, který by on sám osobně neschválil, ať už jde o knoflíčky na saku, odstín kůže na sedačku, nebo beauty přípravky nesoucí jeho jméno. To také bude bezesporu tajemství úspěchu Armani. Podívejme se jen na jeho parfémové portfolio a v něm na hit posledních jedenácti let. Řada Sì se stala jednou z nejprodávanějších vůní na světě. Určitě i vy najdete ve svém okolí a rodině někoho, kdo si ji zamiloval a nosí. První Sì v béžově zlatavém flakonu se objevilo na trhu roku 2013 a znamenalo masivní oživení zájmu o chypré vůně. Svůj podíl na tom má jistě i dlouholetá tvář vůně Cate Blanchett. Letos se rodina Sì rozrůstá o další flanker, který vám svým názvem sice bude povědomý, ale jeho vůně, stejně jako tvář nové rozhodně jsou.

Sì Passione Intense. Jméno, které byste si měli zapamatovat. Když se bavíme o Sì, bavíme se o kombinaci černého rybízu a vanilky, u Sì Passione Intense je nově hruška a velmi elegantní jasmín. Ty spolu s dřevitými tóny v základu dají vůní příjemnou hřejivost. Představte si měkoučký kašmírový svetr (samozřejmě od Armaniho), to je Sì Passione Intense. Komfortní, easy-to-wear, elegantní, ale zároveň smyslné pohlazení, které ve vás automaticky vzbudí výraznou emoční reakci.

Parfemářka Julie Massé (ta je mj. autorkou předchozí verze Sì Passione Intense z roku 2020) ji popisuje jako „čirou vášeň“ a o vzájemné kombinaci ingrediencí říká, že „evokují pocit slané kůže, která vibruje emocemi“. Ty umocňuje temně rudý a samozřejmě doplnitelný flakon s ombré efektem. Protože jde o verzi eau de parfum intense, vůně je výraznější a déletrvající než ostatní verze Sì Passione. Ale paradoxně je také jiskřivější a má v sobě výraznější energický náboj díky úvodním tónům zmiňované hrušky a také lehce kořeněného bergamotu. Santalové dřevo v samotném základu spolu s bourbonskou vanilkou si mozek automaticky spojuje s pocitem bezpečí a pohodlí.

Zdroj: Vogue

Komentáře z facebooku