V dubnu se pro milovníky zábavy otevře Žižkovské šapitó!

Od 15. do 28. dubna 2019 se můžete těšit na spoustu divadelních představení, koncertů, show a zábavy, a to ve formě šapita v netradičním areálu Nákladového nádraží Žižkov.

V programu si každý přijde na své. Diváci se mohou těšit kouzelnickou cestu kolem světa s Pavlem Kožíškem, Stand Up Comedy Miloše Knora, talkshow Aleše Cibulky a nezaměnitelné vystoupení nejen pro děti Michala Nesvadby.

V improvizovaném prostoru se odehraje i několik divadelních představeních – Čarodějky v kuchyni s Michaelou Dolinovou a Sandrou Pogodovou, konverzační komedii Když zhasne lampa, činoherní show Kurz osudové přitažlivosti, drama propojené akrobacií Husí krky nebo situační komedii R. Hawdona Noc před svatbou.

V Žižkovském šapitó nebude chybět ani hudební program. Diváci se mohou těšit na legendární skupinu Katapult, Bohuše Matuše a Magdu Malou, netradiční holčičí uskupení LOLLIPOPZ, Queens – revival či interprety nejslavnějších hospodských kupletů Patrola Šlapeto.

V rámci představení Žižkovského šapita budou mít diváci možnost zakoupit si výrobky z chráněné dílny, které vyrábějí děvčata z dívčí katolické školy a podpořit tak jejich motivaci a radost z práce.

 

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK:

Lobaris s.r.o.

lobaris@seznam.cz

tel.: 725 904 634

 

POKLADNA:

Vzdělávací a informační centrum Praha 5

Štefánikova 249/30

info@vicpraha5.cz

tel.: 739 310 319

Po – Čt: 8.30–17.00

Pá: 8.00–15.00

Více informací o představeních najdete na:  www.divadelni-sapito.cz

 

Komentáře z facebooku