10. setkání profesionálů bylo ve znamení různorodosti a elegance

Setkání různých oborů, setkání osobností… Tak by šlo v krátkosti charakterizovat pravidelné, tentokráte již jubilejní – 10. setkání profesionálů, které pořádá již tradičně internetový magazín Best of, v jehož čele stojí sympatická a tvůrčí šéfredaktorka – paní Michaela Lejsková. Letošní ročník, jemuž byly vybrány luxusní, mramorově – zrcadlové prostory moderního pražského pětihvězdičkového designového hotelu Grandium, se nesl především ve znamení různorodosti a elegance. Vedle bohatého společenského podvečera, měli hosté tradiční události také jedinečnou možnost, prohlédnout si na místě i (veletržním způsobem řešenou) řadu drobných, na první pohled zcela diametrálně odlišných expozic, z řad živě se prezentujících profesí. Zde šlo například o ukázky z tvorby luxusní dámské krejčoviny, kosmetiky, ale rovněž nechybělo ani zastoupení v oblasti vín či třeba astrologie, kterou zde prezentoval jeden z našich předních astrologů – Ing. Richard Stříbrný.

Společenská událost měla rovněž, jako je tomu zvykem, i letos naplánovaný bohatý kulturní program, během něhož se na improvizovaném pódiu hotelu Grandium, vystřídala celá řada známých umělců. V kategorii pěvecké, vystoupila například česká hudební legenda, herečka a energická zpěvačka – paní Hanka Křížková či známá operní pěvkyně – paní Pavlína SENIĆ. Hlavními moderátory společenského podvečera pak byli střídavě Josef Mádle (známá tvář např. ze zpravodajství televize Prima) a šéfredaktorka internetového magazínu Best of – Michaela Lejsková. Program večera oživila také prezentace partnerů akce a některých neziskových organizací či tombola s hodnotnými cenami, které byly svým výhercům předány právě z rukou šéfredaktorky magazínu Best of.

A jak tomu bylo zvykem na tzv. Profesních setkání již v předešlých ročnících, sešla se v prostorách hotelu Grandium u této příležitosti i letos celá řada mediálně známých osobností z řad umělců, tvůrců, podnikatelů, lékařů či vědců.

Doplňme ještě, že ke stálým tvářím (nejen) společenských událostí internetového magazínu Best of, patří například mistři fotografie – Robert Vano a Jadran Šetlík či, k pravidelným návštěvníkům z řad profese herecké například manželé Eva Hrušková a Jan Přeučil anebo náš přední pánský krejčí – pan Jaroslav Mejta.

Atmosféra 10. setkání profesionálů byla, jako vždy, ve znamení profesní inspirace a ušlechtilý cíl šéfredaktorky Michaely Lejskové o tom, že úspěšní představitelé rozličných oborů by se měli alespoň jednou za čas přátelsky setkávat, se opět vydařil na výbornou. Bylo pro mne proto mimořádnou ctí a radostí, že jsem se mohla i já tohoto krásného setkání zúčastnit.

AUTOR:   Ph.Dr.  Michaela Košťálová (historička umění, spisovatelka)

FOTO:    Ph.Dr.  Michaela Košťálová (historička umění, spisovatelka)

Komentáře z facebooku