Maxíci pokřtili nové CD – křest byl ve znamení turbulencí hvězd

V úterý 21.5. se v Hudebním klubu Palmovka uskutečnil velkolepý křest nového alba Hudební skupiny Maxíci – „25 let Turbulencí“ za účasti našich známých osobností. Nové CD mapuje celou jejich hudební historii. Maxíci vystupují ve staronovém složení, z původního teamu nezaměnitelný Pavel Vohnout alias Kyklop a Petr Panocha, a nováčkem Přemysl Stoklasa.

Mezi kmotry nového alba patřila deejayka Andrea Pomeje, bavič Milan Pitkin, imitátor Petr Jablonský, zpěvačka Klára Kolomazníková či někdejší hospodyně  Ivety Bartošové Zlata Dvořáková alias Golda. Křest byl díky ní i ve znamení vzpomínek na Ivetu Bartošovou. Není bez zajímavosti, že Maxíci s Ivetou kdysi nazpívali píseň pro jejich společný koncert. I z tohoto důvodu se Maxíci rozhodli, aby jednou z kmoter byla Golda a Ivetu Bartošovou na křtu nahradila.

„Iveta byla velká kamarádka a mnohokrát jsme spolu zpívali a sešli se na jednom podiu. Několikrát nám pomáhala a tak je to tam nahoře – naše kmotřička, kterou právě zastoupila Golda, která ji byla ze všech nejblíž.“ zavzpomínal Kyklop, leader skupiny Maxíci.

„Milým Maxíkům bych do dalších let popřála mega úspěch, aby nám i nadále svými písničkami dodávali pohodu a radost z každého dne, což dosud dělají! Držím palečky k tomuto jejich konání.“ komentuje křest Zlata Dvořáková alias Golda

Na akci Maxíky přišla podpořit i moderátorka a herečka Michaela Dolinová či jeden z nejoblíbenějších interpretů mladé generace Jakub Děkan.

„Přeji jim, aby je hrála rádia, protože ty písně jsou hity. Pohodové a hravé. A aby se stali miláčky dětí.“ přeje jim do dalších let Michaela Dolinová

Celým večerem provázel legendární moderátor a letitý kamarád skupiny Slávek Boura. Během večera zazněly hity z nového CD. Zazpívaly se jak klasické hity jako Jede, jede, mašinka či Mraveneček, tak i novinkové jako například Jeden svět, kde není bez zajímavosti, že videoklip k němu byl natáčen v USA.

„Přeji vysoce pozitivní zpětnou vazbu na toto album a na alba příští, aby se mohli Maxíci starat jen o radost svých posluchačů a diváků, a ne o obchodní partnery a peníze, protože by jich měli skutečně hodně…to jim, kamarádům, od srdce přeju.“ …komentuje křest Slávek Boura

AUTOR:   Alexandra Hejlová, Ondřej Syrový

FOTO:   Dagmar Pavlíková

Komentáře z facebooku