Věštba z run (20. 12. 2023 – 26. 12. 2023)

Na magické svátky zde máme runu Teiwaz, která náleží bohu Týrovi. Týr je jednoruký bůh válek a vítězství. Je strážcem nestranné spravedlnosti. Runa nám slibuje spravedlivý soud, který bude prospěšný pro obě strany. Tato runa varuje před nečestným jednáním. Spravedlnost je nutné chápat v božském absolutním smyslu, ale ne spravedlnost lidskou. 

Blíží se Vánoce a věštba je platná i přes Vánoční svátky. Je nutné pochopit, že vesmír je v nás samých. Pokud to pochopíme, budeme skutečně mocní. Zkuste se spojit s lidmi, které jste ztratili. Omluvte se nebo uzavřete spor ve vás s nimi. Chce to velké úsilí, protože skutečným nepřítelem jsme jen my sami sobě.

24. 12. zda budou s námi naši zesnulí blízcí lidé. Citlivější z vás je mají možnost vnímat. Ucítit jejich energii, vůni nebo nějaký náznak např. přemístění malých věcí na jiné místo. Jsou zde v dobré víře, aby se připomněli, přišli pro odpuštění nebo dali najevo, že oni odpustili vám. Někomu vstoupí do snů. Také lidé, kteří se odmlčeli a jsou mezi živými, ale odloudila je špatná energie či očarování toxickou osobou, nezoufejte jejich duše na Vás myslí, jen to není na vědomé úrovni. Jejich duše také může vyslat signál o pomoc do snů. Mějte u sebe amulet runy Algiz, která je silný ochranný symbol, který svému nositeli přináší odvahu, houževnatost a chrání jej před vším zlým. Vnáší do života sílu a harmonii. Vysílejte ze srdce svou lásku a vizualizujte si jak danou osobu do ní oblékáte.

Vánoce jsou magické, proto v těchto dnes nevyřkněte jakoukoliv zlou kletbu, byť jen v hlavě. V těchto časech bývá moc velmi silná.

Vaše Yennefer

Komentáře z facebooku