Na palubu komfortního ledoborce až na Severní pól

Životní dobrodružství – cesta na vrchol světa, kde se kolem vás rozprostírá už jen jih. Výprava na sever na palubě ledoborce, nejmasivnější lodi, jakou kdy člověk postavil. Setkání s divočinou – hnízdiště arktických ptáků, mroži, tuleni. Polární medvědi dost zvědaví na to, aby se přiblížili na dosah ledoborce a zblízka ho prozkoumali. Opravdová cestovatelská lahůdka, na palubě ledoborce až na Severní pól. Nejvýkonnější a nejmodernější světový ledoborec byl uveden do provozu v roce 2007. Tato loď drží světový rekord v rychlosti plavby na Severní pól.

Místa na netradiční dobrodružnou expedici je třeba rezervovat dlouhodobě předem! Po potvrzení místa je nutné do 48 hodin uhradit nevratnou zálohu ve výši 40 000,- Kč za osobu. Za příplatek možnost komfortnější kabiny. Cena tohoto zájezdu záleží na zvolené kvalitě ubytování. Nejnižší tarify se vztahují na dvoulůžkové kabiny základního standardu. Předpokládá se, alespoň základní znalost angličtiny, expedice je bez doprovodu českého průvodce, na expedici využívají služeb osvědčených a certifikovaných místních průvodců s výbornou znalostí anglického jazyka.

Cena zájezdu se pohybuje od 669. 000,- Kč na osobu, zájezd trvá osm dní, dosud se zúčastnilo přibližně deset Čechů včetně dvou žen.

Zdroj: livingstone

 

 

Komentáře z facebooku