Vodík v pražských Lázních Fénix

Ředitelka Lázní Fénix, Marta Šuba, nedávno představila novinky ve svých lázních, nové procedury a novou spolupráci.  První vodíkové lázně, první vodíkové procedury! Molekulární vodík je palivo našeho života  – i jedna sklenka denně vám změní život, říká dr. farmacie Jitka Hořejšová, anti-aging specialista, která  vodík používá sama i ve své ordinaci již 7 let a s Martou Šubou v Lázních Fénix spolupracuje!

Marta Šuba, Alexandra Hejlová, Dr. Jitka Hořejšová, Jindřich Kraus

Slavnostní zahájení Vodíkových lázní proběhlo v komorním duchu, ale mezi vzácnými hosty jste mohli vidět herečky Simonu Praskovou, Janu Vaculíkovou. Nechyběl ani knižní nakladatel a muzikant Jindřich Kraus, který je životní partner výtvarnice a ambasadorky Lázní Fénix, Alexandry Hejlové.  Zavítal i známý režisér, kameraman Zdeněk Kovář. To, že se akce nesla v komorním stylu, byl záměr paní ředitelky, která všem přítomným umožnila vyzkoušet si některou z procedur, které lázně nabízí a vyzkoušet si tak ozdravné procedury jako například masáž, infrasaunu i lymfodrenáž .

Zdeněk Kovář, Simona Prasková, Jana Vaculíková, Jindřich Kraus

A jaké vodíkové procedury nabízí Lázně Fénix?

Masáž celého těla s molekulárním vodíkem

Částečné koupele nohou nebo rukou

Inhalaci vodíku – doporučujeme na postcovidové únavy, ale i astmatikům a alergikům

Pitnou kúru vody s molekulárním vodíkem  – za 20 minut  po napití vody s molekulárním vodíkem se vám dostane do všech důležitých orgánů  – srdce, mozku, plic a jater!

Používáme patentované generátory produkující molekulární vodík nejvyšší kvality a dále vodíkové kapsle a vodíkové mýdlo.

Vinařství Dobré vínko a zprava Pizza Sull´ Angolo

Ambulantní Lázně Fénix
Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1

pouze pár kroků od metra Muzeum

+420 774 027 580

+420 737 897 345

laznefenix@gmail.com

Po – Pá: 8:00 – 20:00 (poslední klient v 18:00 h)

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku