Moderátor a herec Petr Rajchert – dnes Hradil, se oženil a má v rodných jižních Čechách velké plány!

Zakládající člen kapely Chinaski, ale taky moderátor a herec Petr Rajchert, dnes už oficiálně Hradil, se v neděli na rodném jihočeském Lipně oženil. Šlo o jeho svatbu třetí a prý definitivně poslední. Třiapadesátiletý herec a moderátor Dobrého rána s Českou televizí i dalších pořadů, si vzal za manželku o 13 let mladší Evu, s níž má 11měsíčního syna Tomáška a další miminko je na cestě. Jak sám říká, po padesátce přišlo několik životních změn, které vnímá jako důležité a pozitivní. Kromě nové rodiny, má otec dospělého 25letého Tomáše i nové příjmení. A to oficiálně.

„Nejde o nějaký pseudonym, ale mám to už ve všech dokladech. Vrátil jsem se v podstatě k původnímu jménu své rodiny, protože můj táta se do svých jedenácti let jmenoval Petr Hradil, po svém otci. Jenomže babiča se rozvedla a vzala si mého nevlastního děda Rajcherta a donutila tak všechny, aby se přejmenovali. Trochu jsem tím trpěl a neměl jsem to odhodlání to změnit, ať teď přišel ten správný čas,“ říká Petr, který po svatbě na břehu Lipenského jezera, na pláži, která patří pod Hotel Resort Relax, neměl moc času na vydechnutí.
„Svatba byla krásná, přesně podle našich plánů a vyšlo i počasí. Jinak jsme se ale vrátili do pracovního procesu. Nákupy, do toho rekonstruujeme v Borečnici u Písku dům, kde máme zatím jen výdejní občerstvovací okénko, ale snad brzy tu bude i restaurace, penzion a takové kulturně-společenské centrum, které jsme nazvali Hradilův dvůr. Budeme tam dělat hezké akce, rozhovory se zajímavými lidmi. Budou tam vařit nejlepší kuchaři, které jsem kdy poznal a lidé, kteří budou mít to štěstí, že tam zrovna budou, si všechno, co se tam uklohní, budou moci dát. A bude to takové místo milého setkávání,“ prozradil plány Petr Hradil.
Zatím se svou rodinkou žije v pronajatém malém bytě v centru Písku, ale svého dalšího potomka, kterého s novomanželkou Evou očekávají, by už rádi vychovávali v novém.
Kromě Dobrého rána z Ostravy, které moderuje každý druhý týden, připravuje Petr Hradil i další projekty. Kromě pořadu o zvířatech, který by mohl nahradit známé Chcete mě, který nějakou dobu po Zdeňku Srstkovi moderoval, vznikne i jakýsi zábavně – naučný projekt, který bude plný zajímavostí, pokusů a objevů.
„Více zatím prozrazovat nechci, ale jakmile se to podaří, včas se to dozvíte,“ dodal novomanžel, otec a moderátor.
Je zároveň rád, že v druhé polovině svého života se po mnoha letech života v Praze a za ní, mohl vrátit zpět do rodných jižních Čech.

O svých životních změnách, úspěších, neúspěších, rozchodu s kapelou Chinaski i o tom, co jej vedlo k životní změně – příjmení, se sám Petr Hradil před časem exkluzivně rozpovídal ve známé talk show na TV Seznam „Face To Face“…
Odkaz na rozhovor ZDE: https://www.stream.cz/face-to-face/zakladatel-chinaski-petr-rejchert-exkluzivne-priznava-zasadni-zivotni-zmeny-vcetne-noveho-prijmeni-64161232

Foto ze svatby – Karolína Ryvolová
Foto civil: – Face To Face

 

 

 

Komentáře z facebooku