Peter Paul Pačut dobyl svět: Držitel ocenění Male Vocalist of The Year 2018

Zpěvák Peter Paul Pačut  zpívá skladby skupiny QUEEN již od roku 1991 a je jednim z nejlepších revivalů kapely QUEEN.  Za tuto dobu, účinkoval ve 28 státech světa. Má svou skupinu QUEENMANIA, která byla oceněna v Německu cenou KUNSTLER MAGAZIN, jako nejlepší skupina za interpretaci světových hitů v Evropě za rok 1997.

Peter Paul Pačut  zpíval v Las Vegas už v roce 1995. Účinkoval i před příchodem jejího Veličenstva Elizabeth II. v rodném Slovensku, v Popradě. Má za sebou řadu koncertů po celém světě.  V Monaku vystupoval pro jezdce F1 – Davida Coultharda a Jensona Buttona.

V roce 1994 se Peter Paul Pačut  osobně setkal se španělskou operní pěvkyní, sopranistkou Montserrat Caballé. Peter Paul Pačut  má za sebou také premiérový koncert s Philharmonic orchestr v roce 1998, kde zpíval slavné hity QUEEN v úpravě pro symfonický orchestr.

Vydavatel Peteru Paulu Pačutovi vydal v roce 2001 CD, za které převzal zlatou desku v Praze v Lucerně. Petrovi ji předal osobní komorník Fredyho Mercuryho, pan Peter Freestone. S kapelou Queenmánia absolvoval množství koncertů po celém světě / USA, Canada, Evropa /. Ve skupině hrají špičkoví hudebníci, kteří mají několik let zkušeností.

28. března v roce 2018 zpíval Peter Paul Pačut  americkou státní hymnu v Chicagu před hokejovým zápasem NHL. V dubnu téhož roku, převzal ocenění V Las Vegas v Hard Rock Cafe „Male Vocalist of The Year 2018/Mezinárodní mužský Hlas roku 2018“.

Foto: archiv Peter Paul Pačut

Komentáře z facebooku