Pražské Lázně Fénix: Květnová akce na redukci celulitidy!

Městské ambulantní Lázně Fénix jsou specialisté v oblasti lymfatického systému a hubnutí! Městské ambulantní lázně Fénix poskytují širokou škálu služeb týkajících se péče o tělo, a to ve smyslu manuálních i speciálních přístrojových masáží a dalších procedur zaměřených na úlevu od bolestí, krásu, hubnutí i relaxaci.

Pracují na bázi originálního konceptu, který je značně odlišuje od konkurence. Jedná se zejména o přístup a vnímání potřeb lidského organismu. V nabídce zákazníci najdou specializované masáže i doplňkové přístrojové procedury zaměřené na zdraví, krásu a relaxaci. Jejich specialitou jsou ovšem kombinované balíčky služeb, které jsou ověřenou letitou praxí doporučovány z důvodu komplexnosti a prokazatelně příznivějšího účinku na lidský organismus.

Poznejte kouzlo dokonalé relaxace na místě, kde se o Vás postarají od hlavy až k patě. Poskytují vám úlevu od bolestí, pomůžou s dlouhodobými projevy nedostatku energie, zregenerují vaše tělo a pomohou s odstraněním celulitidy, hubnutím a tvarováním postavy. Na květen si Lázně Fénix připravily mimořádnou akci s mottem „KRÁSNÁ A ŠTÍHLÁ STEHNA“ – program, který je určen právě na redukci celulitidy.

 

Ambulantní Lázně Fénix

Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1

pouze pár kroků od metra Muzeum

+420 774 027 580

+420 737 897 345

laznefenix@gmail.com

Po – Pá: 8:00 – 20:00 (poslední klient v 18:00 hod.)

AH

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku