Krásná a stále sexy herečka Simona Prasková: Sní dál a neřeší věk!

Herečka Simona Prasková patří  k jedněm nejtalentovanějším herečkám své generace a s dokonalým makeupem i vlasy vypadá vždy fantasticky. Brilantně hraje silné ženy, mrchy i ušlápnuté chudinky. Skvěle zahraje jak komickou, tak i dramatickou roli. 

Herečka, a dnes již také producentka, Simona Prasková dokazuje na jevišti i před kamerou, že je jednou z nejtalentovanějších hereček své doby. Hraje brilantně potvory, ze kterých jde strach, stejně jako ženy typu vamp i submisivní partnerky. O tom, že má i hudební talent, přesvědčila  v hudební komedii Marka Dobeše, Sni dál – neřeš věk a žij!., která se hraje od loňského roku v Divadle bez hranic a společně s kolegyní Janou Vaculíkovou v tomto snímku excelují!

Simona Prasková, Marek Dobeš, Jana Vaculíková

Simona Prasková je česká divadelní, filmová a televizní herečka a dabérka. Už jako dítě hrála v Dětském studiu Divadla na Provázku, absolvovala herectví na JAMU se zaměřením na muzikál. Prošla řadou divadelních angažmá , po té zakotvila v Praze. Řadu let se pohybovala mezi Českou Republikou a Velkou Británií, kde byla provdaná. Po rozvodu se vrátila opět do Prahy a aktivně se věnuje svojí profesi. Několik let vyučovala herectví na Mezinárodní konzervatoři v Praze.

Simona Prasková jako nezapomenutelná soudkyně Barbara

Nutno dodat, že Simona Prasková září nejen na divadelním jevišti a před kamerou, ale i v soukromí. Její den je velmi pestrý, začíná již kolem páté hodiny ranní, kdy vstává a jde obstarat své domácí mazlíčky. Den pokračuje s dcerou Natálkou, která se v současné době připravuje na přijímací zkoušky na střední školu. Všechen svůj volný čas věnuje Simona stoprocentně své rodině. Přesto všechno si najde čas na svou duševní i fyzickou hygienu a pravidelně každý den cvičí, běhá a tvrdě na sobě pracuje.

Autor: Alexandra Hejlová

Foto: Radovan Šubín, Fabiana Mertová, archiv Simona Prasková

 

Komentáře z facebooku