LÍBÁNÍ PODLE ZVĚROKRUHU – RAK ( 22. 6. – 22. 7.)

Jde o čtvrté znamení zvěrokruhu, které je základní, vodní, severní, záporné, magnetické, zvířecí. Vládcem tohoto znamení je Měsíc. Rak je mimořádně přizpůsobivý,poněkud  zdrženlivý, je raději pasivní než aktivní, má dobrou paměť, velmi rád cestuje a ochotně se učí cizí jazyky. Má vřelý vztah k vlastní rodině a příbuzným, velmi na svých blízkých lpí a nejhůř ze všech znamení nese rodinné problémy. Má potřebu o někoho se opřít, ale na druhé straně jsou u něho časté změny nálad a také občasná lenost. Rak totiž velmi rád sní s otevřenýma očima a spřádá si ty nejkrásnější sny. Jestli muž touží najít pro život dobrou matku svých příštích dětí a skvělou hospodyňku, pak by měl hledat právě mezi ženami, které se narodili ve znamení Raka.

Polibky Raka jsou něžné a vroucí, líbá se často a rád, dává do toho všechny svoje myšlenky, dokáže se na líbání soustředit jako nikdo jiný a nerad s líbáním přestává. Takže s Rakem si každý užije líbání dosytnosti.

Ilustrace ke knize KNIHA O LÍBÁNÍ – Alexandra Hejlová

Příspěvek byl zpracován podle knihy Marie Formáčkové a Jindřicha Krause KNIHA O LÍBÁNÍ, vydané nakladatelstvím Jindřich Kraus – Pragoline,www.jindrichkraus.cz .  Kniha je k dostání u všech knihkupců a také v elektronické podobě na www.kosmas.cz.  

AUTOR:   Alexandra Hejlová

FOTO:   Nakladatelství Jindřich Kraus – Pragoline

Komentáře z facebooku