Denis Tureček, milovník umění, připravuje velkolepou událost v O2 Aréně pod taktovkou Michala Davida!

Denis Tureček nedávno oznámil nadcházející filantropickou událost „Přidej se k nám“, která se bude konat 5. prosince 2026. Velkolepá událost v O2 Areně, pod taktovkou Michala Davida a za spolupráce s výtvarnicí  Alexandrou Hejlovou, je již v plném proudu. 

Tento „trojlístek“, Denis Tureček, Michal David, Alexandra Hejlová, tvoří hlavní realizační team velkolepé události v O2 Areně.  V tuto dobu je již spoustu práce s přípravami a realizací  této velkolepé charitativní akce.za účasti předních českých kapel, sólových umělců a filharmoniků. Hlavním cílem je vybrat rekordní částku z jednodenní charitativní akce v ČR. „Vybrané prostředky budou rozděleny mezi deset nadací, které se zaměřují na zlepšení života těch, ke kterým byl osud nepříznivý“, dodává sám Denis Tureček.

Denis Tureček má bohaté zkušenosti v oblasti školení a tréninku. Jeho kurzy navštěvují lidé všech věkových kategorií, od školáků po manažery. Spolupracuje s různými organizacemi a nadačními fondy, které mají významný společenský dopad. Jeho vášeň pro umění a kulturu jej přivedla k tomu, aby byl pravidelným hostem předních českých kulturních institucí.

Foto: Renata Botošová, Adrian Breitfeld, archiv Denise Turečka

Komentáře z facebooku