LÍBÁNÍ PODLE ZVĚROKRUHU – VÁHY ( 23. 9. – 22. 10.)

Jde o sedmé znamení zvěrokruhu. Je to znamení vzdušné, kladné, mužské, elektrické, jižní, denní, impulzivní. Vládcem celého znamení je planeta Venuše, která je také vládcem Býka.

Pro Váhy je charakteristická otevřenost v jednání, bezelstnost a přímočarost. Vždycky od druhého očekávají to nejlepší, podlost jim není vlastní. Jejich základním povahovým rysem je laskavost, mimořádná přizpůsobivost, přímost a ušlechtilost. Mají velkou intuicí, smysl pro spravedlnost, milují krásu, vyhledávají harmonii a rádi se obklopují uměleckými předměty.. Váhy nemilují hádky, rozpory a konflikty, od takových situací raději utečou, čímž jsou někdy považován za zbabělce.

Líbání s nimi příliš přesvědčivé není. Stává se jim totiž, že jsou myšlenkami někde jinde, že se do kontaktu s druhou osobou správně nepoloží. Také mnohdy špatně hospodaří s dechem, proto jsou jejich polibky spíše krátké, kamarádské, nikoliv dlouhé a vášnivé.

Ilustrace ke knize KNIHA O LÍBÁNÍ – Alexandra Hejlová

Příspěvek byl zpracován podle knihy Marie Formáčkové a Jindřicha Krause KNIHA O LÍBÁNÍ, vydané nakladatelstvím Jindřich Kraus – Pragoline,www.jindrichkraus.cz .  Kniha je k dostání u všech knihkupců a také v elektronické podobě na www.kosmas.cz.  

AUTOR:   zpracovala  Alexandra Hejlová

FOTO:   Nakladatelství Jindřich Kraus – Pragoline

Komentáře z facebooku