Denis Tureček: Mistr etikety vydává svou první knihu!

Mistr etikety a odborník na  savoir vivre, Denis Tureček,  vydává svou první knihu,  soubor pravidel společenského chování a jak je pak s grácií porušovat. Chcete vědět, jak se správně chovat ve společnosti?  Denis Tureček vás to naučí v knize „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“.

Již brzy vyjde knižní novinka Denise Turečka, „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“. Jak nám Denis Tureček o knize prozradil a knihu přiblížil:  „Je to vaše povolenka k tomu, jak si osvojit společenská pravidla – a pak je s grácií porušovat. Vědět, jaký vzkaz tím vlastně hodláte vyslat. Jinými slovy, pokud chcete jednat nekonvenčně, mějte aspoň natolik úrovně, abyste věděli, že neformálnost musí být uplatňována s formální precizností. Protože realita je taková, že žebra jíte rukama, i když se to etiketě nelíbí.“

Kniha vás naučí, kdy a jak být elegantní a kdy je boží vykašlat se na formality a přejít do lehké nadsázky. Když znáte pravidla, můžete si je s klidem přizpůsobit a realita společenských situací se vám otevře v úplně novém světle.

A jaké jsou nejčastější prohřešky, kterých se dopouštíme? „Evergreen: nedíváme se lidem do očí, když se s nimi seznamujeme, neumíme držet příbor a nabíráme si velké porce,  pleteme si autentický projev s projevem nekultivovaným.“ radí Denis Tureček.

Na konci října bude kniha „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“ slavnostně pokřtěna za účasti mnoha známých osobností.

Logo knihy „Neřeš to! Usměj se, sluší ti to“

AH

 

Komentáře z facebooku