Debbie Harry v kampani We Will Always Have London ke kolekci Gucci cruise 2025

Když Gucci před dvěma lety představil novou kabelku Blondie, bylo jen otázkou času, kdy přijde zcela očividné spojení. Je to tu. Legendární zpěvačka Debbie Harry z kapely Blondie se stává tváří stejnojmenné kabelky, kterou si mezitím zamilovaly celé zástupy celebrit. 

Debbie Harry patří mezi legendy díky své hudební kariéře, ale také svému vkusu a stylu oblékání, k němuž se návrháři i ulice s velkou oblibou vrací. Frontmanka skupiny Blondie je symbolem nekonformního stylu, svérázného způsobu oblékání, líčení i účesů. Módní ikona, která letos oslavila 79. narozeniny, se stala hlavní hvězdou kampaně Gucci s názvem We Will Always Have London, v níž klíčovou roli hraje kabelka Blondie.

Kampaň oslavující Londýn coby věčnou inspiraci pro módu, hudbu a moderní umění uzavírá pomyslný kruh. Právě tady byla představena kolekce cruise 2025 a zde před více než sto lety mladík jménem Guccio Gucci pracoval v hotelu Savoy jako poslíček a mohl sledovat eleganci a styl tehdejší smetánky, pro niž od 20. let začal navrhovat kožené doplňky.

Za kameru se postavila další ikona – fotografka a filmařka Nan Goldin, která je považovaná za jednu z nejvlivnějších fotografek naší doby. Goldin sledovala Debbie Harry po městě spolu s jednou z nejuznávanějších současných umělkyň, violončellistkou a skladatelkou Kelsey Lu, a vznikly tak působivé módní fotky.

Zdroj: Vogue

Komentáře z facebooku