Oblíbený muzikál Doktor Faust odstartuje již třetí sezónu v Divadle Na Maninách!

Oceněný český muzikál Doktor Faust odstartuje již třetí sezónu, v Divadle Na Maninách, a to v sobotu,  21. září od 18 hodin, s živým orchestrem, který má dvanáct členů. Příběh vychází z Goetheho divadelní hry o středověkém německém učenci Doktoru Faustovi, který vyměnil svou duši za slávu, bohatství a mládí.

Diváci u muzikálu Doktor Faust také ocení dynamický děj, který velmi rychle graduje. Příběh je s mysteriózním a rockovým nádechem doprovázený krásnou baladickou hudbou. Nechybí ani romantika a zamyšlení se nad filozofickými otázkami o životě.

Muzikál se rovněž může pyšnit kvalitními pěveckými výkony. Doktora Fausta ztvárňují muzikáloví herci Tomáš Trapl a Zbyněk Fric. Coby Markétka v představení září Natálie Grossová. Za postavu Jindřicha získal Lukáš Randák nominaci na cenu Thálie. V roli Mefistky můžete vidět také talentovanou Elis Ochmanovou a jako Mefista charismatického Ladislava Korbela.

V dalších rolích a alternacích můžete vidět také: Filipa Antonia, Viktora Aarona, Jakuba Mauera, Kateřinu Herčíkovou, Kateřinu Michejdovou, Ditu Hořínkovou, Nikolu Ciprovou, Markétu Peškovou, Marii Šlehoferovou, Mariannu Polyakovou nebo Lenku Stejskalovou.

Vstupenky a termíny na podzimní představení najdete na stránkách Divadla Na Maninách.

Zdroj: DNM

Komentáře z facebooku