Dokonalá kabelka na podzim

Nadcházející sezona přináší pestrou paletu módních kabelek, které vás okouzlí svým designem i funkčností. Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy z módních přehlídek a vyberte si tu, která zvýrazní váš styl. Jak budou letos vypadat dokonalé podzimní kabelky?

Metalické, zdobené i chlupaté

Pokud jde o zdobení kabelek, podzim 2024 je synonymem rozmanitosti. V tomto směru najdete vše od lesklých metalických povrchů, které dodají outfitu nádech luxusu, až po zdobené modely s perličkami, kamínky nebo výšivkou, které zaujmou na první pohled. Třpytivé kabelky s kamínky a výšivkami byly k vidění na pařížském týdnu módy a návštěvnice předvedly i krásné vintage kousky. Celou škálu zdobených psaníček pak na přehlídce haute couture předvedl například Giorgio Armani a třpytivé skvosty objevíte i v nové kolekci Marina Raphael. Pro milovnice měkkých materiálů jsou tu chlupaté kabelky od značek jako Saint Laurent, Stella McCartney nebo Jil Sander, které dodají outfitu nadýchaný a hravý twist.

Všechny odstíny hnědé

Hnědá barva coby nesmrtelná klasika letos opět dominuje módní scéně. Paleta odstínů hnědé nabízí nekonečné možnosti od jemných béžových tónů až po hlubokou čokoládovou. Tato univerzální barva, která se hodí k téměř každému outfitu, je ideální volbou pro podzimní sezonu. Letošní podzimní kolekce předních módních domů, jako jsou Bottega Veneta, Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Miu Miu, Moschino či Ralph Lauren, to potvrzují.

Hranaté

Hranaté kabelky jsou nesporným hitem letošní sezony. Jejich čisté linie a geometrické tvary dodávají každému outfitu moderní a elegantní nádech. Můžete zvolit klasickou černou nebo hnědou barvu či sáhnout po výraznějším odstínu, jako je červená. Luxusní značky jako Gucci nebo Chanel nabízí širokou paletu hranatých kabelek v neotřelých pastelových barvách a materiálech. Pokud hledáte kabelku, která podtrhne vaši osobnost a stane se středem pozornosti, hranatá je tou správnou volbou.

Na úchytu záleží

Úchyt kabelky už dávno není jen praktická záležitost. Je to módní statement, který dokáže proměnit obyčejnou tašku v umělecké dílo. Zapomeňte na nudné nošení přes rameno. Experimentujte s různými úchopy, ať už to bude neformální držení v ruce, jako byste právě vyběhli z domu, nebo elegantní svírání v podpaží, které dodá vašemu outfitu šmrnc. Inspiraci najdete i u módních domů jako Prada, kde se kabelky nosí na tenkých řemíncích a ucha jsou spíše ozdobou než funkčním prvkem.

Zdroj: Vogue

Komentáře z facebooku