Vínová rtěnka je na podzim ideální barva pro všechny tóny pleti 

Proč je právě tento odstín rtěnky tím nejlepším na podzim a zimu? Výrazná, elegantní, trendy. Jedna barva rtěnky vládne na podzim všem. Můžete ji nosit 24/7 a na každou příležitost.

Temnější než klasická červená, a o to víc vzrušující. Vínové rtěnky patří mezi podzimní ikony, ať zrovna vládnou jakékoliv trendy. Vínová barva se navíc v maximální míře letos prosadila i v módních kolekcích a není to zásluhou jen kreativního ředitele módního domu Gucci Sabata De Sarno. Syté rty v barvě červeného vína mají tu výhodu, že se skutečně hodí ke každému outfitu a na každou příležitost. Záleží jen na vás, jak s vínovou rtěnkou naložíte. S ní vytvoříte hyperpigmentované líčení, stejně jako jemné a sofistikované, pokud barvu jen lehce vmasírujete do rtů. V obou případech přitáhne veškerou pozornost ke rtům, takže zbytek obličeje nemusíte moc řešit.

Na rozdíl od klasické červené rtěnky má ta vínová ještě jednu zásadní výhodu – snadno najdete ideální odstín. Vínová barva totiž není ani moc teplá, ani moc studená, a jednoduše se tak přizpůsobuje každému tóny pleti. Vynikne stejně dobře na bledé pokožce, jako na silně pigmentované.

Toto je top 10 vínových odstínů nejen na sezonu podzim – zima 2024/2025.

Zdroj: Vogue

Komentáře z facebooku