Herečka a zpěvačka Jana Vaculíková vrací život muzikálu Kurtizána!

Herečka a zpěvačka Jana Vaculíková exceluje v roli kurtizány Cloridie v autorském muzikálu Miroslava A. Maxanta. Po úspěšných dvou sezónách na letní scéně na zámku Ploskovice a pražských představeních v Divadle Na Prádle následovala z důvodu nových projektů roční odmlka, aby se muzikál vrátil v novém režijním nastudování a částečně přeobsazen zpět na divadelní prkna.

Jana Vaculíková nejenže přebírá producentské otěže celého projektu, ale po letech se vrací i na režisérskou židli, ze které bude režírovat nejen samu sebe, ale nově i svou dceru – herečku a zpěvačku Annu Marii Fučíkovou, která s radostí přijala roli služebné Giani a po debutu na televizních obrazovkách v seriálu Taneční bude tento komorní muzikál jejím debutem na prknech, která znamenají svět.

Anna Marie Fučíková

Autor muzikálu mírně zasahuje i do scénáře, takže se můžeme těšit na nové scény, více humoru a režijně mírně upravený směr a povahové vlastnosti hlavních postav muzikálu. I nadále bude dodávat celému představení nezapomenutelnou atmosféru živý orchestr přímo na pódiu.

Svou obnovenou premiéru si muzikál Kurtizána sice odbude na pražské divadelní scéně, ale zároveň se připravuje série mimopražských představení v rámci celé republiky. Veškeré informace včetně termínů a možnosti zakoupení vstupenek vždy najdete na webových stránkách www.janavaculikova.cz.

Herečka známá z hudebního filmu Kvaska a z mnoha muzikálů jako Dracula, Hamlet, Krysař, Pomáda, Romeo a Julie, Tajemství, Jack Rozparovač, Touha, aj., kde ztvárnila převážně hlavní ženské role se tentokrát představí v příběhu z období morové rány pozdně renesančních Benátek z počátku 16.století. Příběh pojednává kolem ukrytého dokumentu, lahvičky s jedem, lásky a zrady. Dá se říci, že kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.

Jana Vaculíková se kromě divadla a natáčení věnuje i hudbě. Skládá své vlastní skladby a aktuálně pracuje na svém dalším autorském albu, jehož součástí bude i nový duet se slovenským hercem Jurajem Kukurou. 

Zdroj: Ludvík Marek

AH

Komentáře z facebooku