Diváci Jedné rodiny se radují, Pagáčová bude zpátky dřív než se čekalo!

Tvůrci seriálu Jedna rodina vyslyšeli přání diváků – oblíbená postava Olgy v podání Patricie Pagáčové ze seriálu odchází pouze na krátký čas.

„Patricie Pagáčová se s námi rozloučila před několika měsíci kvůli jiným pracovním závazkům. Myslím, že mohu mluvit i za Páťu, když řeknu, že to pro nikoho z nás nebylo snadné, stejně jako teď pro diváky. A právě bouřlivé divácké reakce na její odchod minulý týden nás přesvědčily, abychom hledali způsob, jak Olgu do Jedné rodiny vrátit,“ nastínil situaci kreativní producent seriálu Ondřej Elbel„Nakonec jsme našli řešení, a Patricie se tak brzy vrátí k natáčení,“ dodal.

Na to, kdy přesně se tak stane, si diváci budou muset ještě chvíli počkat. „Potěšilo mě, jak moc si diváci přáli, abych se s Olgou do Jedné rodiny vrátila. Můj odchod ze seriálu mě velmi mrzel, ale tehdy se nedalo nic jiného dělat. Mám ohromnou radost, že se nám podařilo najít cestu, jak Olgu zase vrátit,“ uvedla Patricie Pagáčová. Oblíbená embryoložka se tak na Slovensku, kam minulý týden odjela, příliš dlouho neohřeje.

Ve čtvrtečním díle oslaví Filip (Filip Blažek) narozeniny, které však k jeho nelibosti nestráví s Norikou (Berenika Kohoutová) ani s Mikešem. Dokážou ho kamarádi z hospody vytáhnout z pochmurné nálady? Nebo mu pomůže jedno obrovské překvapení? Klára (Zuzana Vejvodová) v práci potkává pacientku, která se usilovně připravuje na různé apokalyptické scénáře. Kláře dojde, že sama není na nic připravená, a rozhodne se to změnit. Karel (Tomáš Jeřábek) pro její klid nakoupí velkou zásobu konzerv, ovšem doma zjistí, že jim brzy vyprší trvanlivost. Medard (Vincent Navrátil) konečně pozve Terezu (Pavla Dostálová) na rande a všechno probíhá skvěle, dokud se neobjeví Alice (Kristýna Ryška) s Hugem (Marek Němec). Medarda to postaví před těžké rozhodnutí…

Zdroj a foto: TV NOVA

Komentáře z facebooku