Nová postava v Ulici: Petra Bučková se představí jako Tomášova partnerka Linda

Tvůrci seriálu Ulice na TV Nova konečně přivádějí do děje postavu Tomášovy současné partnerky Lindy, o níž se už nějaký čas mluví. V příběhu Báry a Terezy bude právě ona od prvního momentu nepřehlédnutelná. A to nejen díky její představitelce Petře Bučkové. Jaká Linda je? A jak už brzy zasáhne do osudu dalších postav?

Dvacátá sezona seriálu Ulice na TV Nova je nejen sezonou velkých návratů, ale také příchodů nových výrazných postav, které ztvárňují naše herecká esa. Mezi ně patří také postava současné partnerky Tomáše Jordána (Petr Vacek).

Linda v Ulici

V seriálu zatím byla tak trochu za tajemnou paní Columbovou, protože se o ní už docela dlouho mluvilo, ale zatím se v ději neukázala. To se ale brzy změní. V ateliérech Ulice totiž už pilně natáčí Petra Bučková, představitelka této dosud tajemné Lindy Jiráskové. O tom, že nepůjde o žádnou submisivní křehotinku, se diváci přesvědčí na vlastní oči hned, jak se v Ulici poprvé objeví. Jaká tedy Linda je? 

Ta pravá pro Tomáše? 

Linda působí na první pohled ohromně sympaticky. S Tomášem, který je o pár let starší než ona, se seznámila v ústavu, kde pracuje jako asistentka. Je pro něj ideální partnerkou do nepohody. Jezdí s ním na běžky i pod stan, skvěle vychází s jeho dětmi, mají podobný pohled na život i smysl pro humor. Linda je obvykle kliďas, zároveň i nebezpečně přímočará. Když ji něco naštve, umí se okamžitě ozvat. Nemá zapotřebí ovládat prostor, své hranice si však dobře hlídá. Pokud je někdo překročí, nedělá jí nejmenší problém odkázat ho do náležitých mezí. Tomáš si její přímočarosti i nadhledu cení. On sám ve vztahu nerad vyvolává konflikty, takže se občas může zdát, že se Lindy bojí a že skončil jako podpantoflák. Někomu se okamžitě vybaví paralela s jeho manželstvím s Bárou (Tereza Brodská). Na rozdíl od Báry ale Linda bere Tomáše od začátku takového, jaký je.  

Co Lindu čeká?  

V jaké souvislosti se Linda objeví v ději, zatím tvůrci seriálu tají. Už nyní je ale jasné, že dříve nebo později narazí právě na Tomášovu exmanželku Báru, která v Tomášovi nyní hledá oporu. Petra Bučková hlavní postavy ztvárnila například v Jitřní záři či v Sex O´Clock (oba vydařené počiny jsou k vidění na Voyo).  Jednu z hlavních rolí má také v dobrodružné komedii Poklad, která právě přichází do našich kin.  

Jak probíhá natáčení?

Postava Lindy každého okamžitě upoutá. Petra Bučková a Petr Vacek působí skvěle sehraným dojmem, jako by spolu pracovali odjakživa. Co je za tím? „Péťu jsem kdysi, jako dlouhovlasá bruneta s copem, vyšetřovala v jedné kriminálce, tenkrát jsme se na place často štengrovali a dobírali, zkrátka jsme se tím natáčením prosmáli. Když mi pak oznámili, že budu herecká partnerka právě Petra řekla jsme si, že to půjde samo.“ A jaký byl Petry první natáčecí den v Ulici? „Byla jsem dost nervózní. Nové prostředí, řešila jsem, abych dobře vystihla postavu Lindy atd. Ale byla jsem překvapená, jak v ateliérech všechno perfektně funguje. Každý ví, co má dělat, kdy a kde přesně má být. Je to takový dokonale sehraný organismus. Na place byla moc příjemná atmosféra a já osobně mám velkou radost ze setkání s Terezkou Brodskou. Je skvělá, vtipná a já cítím, že mezi námi funguje moc fajn chemie,“ dodává herečka Petra Bučková.

Zdroj: TV NOVA

Komentáře z facebooku