Nadační fond LA VIDA LOCA se zúčastnil Charitativního bazárku NF Propolis33. Na svoje projekty vydražil přes třicet tisíc korun!

Nadační fond LA VIDA LOCA s hrdostí oznámil svou účast na letošním Charitativním bazárku, který pořádal Nadační fond Propolis33. O tom, že ředitelka Nadačního fondu LA VIDA LOCA, Karolína Kapitánová, má velké srdce na pravém místě, není pochyb. Kdykoli je potřeba, podává potřebným pomocnou ruku a je ženou na pravém místě a Nadační fond LA VIDA LOCA vede tím správným směrem!. Veřejnost o tom přesvědčila už mnohokrát a stejně tak zůstává aktivní i v těchto dnech!

Ředitelka Nadačního fondu LA VIDA LOCA, Karolína Kapitánová s dobrovolnicí a věrnou duší nadace, Zdeňkou Polterovou

Bazar se stal nejenom místem, kde se podařilo získat finanční prostředky na podporu projektu Život v kufříku, ale také důležitým momentem pro rozvoj spolupráce mezi oběma charitativními organizacemi.

Nadační fond LA VIDA LOCA poděkovala Nadačnímu fondu Propolis33 za perfektní organizaci této akce a jejich rozhodnutí podpořit projekt „Život v kufříku“, který má za cíl pomoci dětem v náhradní péči uchovávat vzpomínky na jejich první měsíce života. Tento projekt poskytuje opuštěným  novorozencům jedinečné Kufříky vzpomínek, které obsahují fotografie a další upomínkové  předměty z jejich raného dětství.

V rámci bazárku přispěl právě i nadační fond LA VIDA LOCA tím, že věnoval věci do prodeje, a členové jejich týmu s radostí nakoupili také. LA VIDA LOCA tak byla aktivní součástí této dobročinné akce, a to nejen jako příjemci podpory, ale také jako dárci.

Díky podpoře získané z tohoto bazárku, ve výši 33.333 Kč, bude možné zakoupit nové památníčky, které se stanou součástí Kufříků vzpomínek pro děti, jež přecházejí do náhradní  rodinné péče. Tyto kufříky hrají klíčovou roli v jejich životním příběhu, protože pomáhají  uchovat vzpomínky z prvních dnů a měsíců života, kdy jsou děti v péči zdravotníků nebo pěstounů.

Ředitelka Nadačního fondu LA VIDA LOCA, Karolína Kapitánová, vyzdvihla dlouhodobou spolupráci s Nadačním fondem Propolis33: „Jsme nesmírně vděční Nadačnímu fondu  Propolis33 za jejich podporu a důvěru, kterou nám prokazují již několik let. Jejich přínos je pro nás nenahraditelný, a díky jejich štědrosti můžeme nadále realizovat náš projekt, který má obrovský dopad na životy dětí v náhradní péči. Tento bazárek nebyl jen o finanční podpoře, ale především o vzájemné solidaritě a spojenectví, čehož si velmi vážíme.“

Kufříky vzpomínek budou tak naplněny novými památníčky, které přinesou radost a pocit sounáležitosti dětem, které na začátku života čelí obtížným situacím.

AH

Zdroj: Nadačního fondu LA VIDA LOCA

 

Komentáře z facebooku