Barevné punčocháče pro zimní období

Trendy barevné punčocháče dodají každému stylingu šmrnc. Černá barva je skvělá klasika, která dokáže překonat (téměř) jakoukoli výzvu z našeho šatníku. Je to ta nejjednodušší a nejbezpečnější volba, i když mluvíme o punčochových kalhotách.

V této sezoně však trendy podzim-zima 2024/2025 sázejí více na barvy a vyzývají k větší odvaze. Díky estetice 60. let, která se vrátila do módy již před několika sezonami a díky níž se lemy šatů a sukní náhle zkrátily, a nohy tak vykročily do centra pozornosti, punčocháče se stávají skutečnými hvězdami mezi doplňky — a na zimu je návrháři rádi ukazují v mnoha verzích.

Neonové a zářivě barevné punčocháče

Neonové odstíny jsou nejvíc cool volbou sezony. S kontrasty si přitom můžete pohrát tak, že se rozhodnete pro nečekané barevné kombinace, jako to dělá značka Miu Miu. Kombinujte i vy punčocháče v intenzivních tónech s neutrálními nebo jinými výraznými barvami. Skvělými protagonisty k zářivému looku budou vlněné modely, které sladíte s botami, které mohou mít až lehce infantilní nádech.

Vzorované punčocháče

Základní a zcela zásadní pravidlo tohoto trendu, které se objevilo mimo jiné na přehlídce Missoni, zní: zabavit se. Ať už tedy punčocháče sladíte se vzorem oblečení, nebo si vyberete zcela jiný potisk a vydáte se cestou eklektického stylingu, nesmějí být nudné!

Barevné krajkové punčocháče

Když už mluvíme o punčocháčích, krajka je zde nutností a zůstává super ženská i v barevné verzi, která získává novou a zábavnou stránku. Mezi nejoblíbenější barvy sezony patří červená, odvážná a úžasně sexy, nebo žlutá, jak navrhuje Vivetta.

AH

Zdroj: Vogue

 

Komentáře z facebooku