Oblíbené hobby magazíny na Nově: Nejdříve My, chalupáři, potom Vaše kouzelná zahrada

Na nedělní hobby magazíny My, chalupáři a Vaše kouzelná zahrada se můžete těšit v novém vysílacím čase.

Nedělní hobby magazíny mění pořadí vysílání. Počínaje nedělí 27. 10. se televizní diváci mohou nejdříve inspirovat s Lucií Benešovou v pořadu My, chalupáři, na který bude navazovat zahradničení s Romanem Kváčem v magazínu Vaše kouzelná zahrada.

Chalupy známých osobností

Dopolední vysílací blok každou neděli odstartuje lifestylový magazín My, chalupáři. Diváci televize Nova mohou od 8:55 s Lucií Benešovou navštěvovat chalupy známých osobností a zjistit, jak chalupaří. Kromě návštěv s Lucií, získají množství inspirace, nápadů a kreativních řešení, které jim přichystá Tomáš Matonoha. Těšit se mohou ale také na zajímavé výlety po okolí nebo na bylinkářské nápady. Ale hlavně na pravou chalupářskou pohodu.

Magazín pro milovníky zahrad

Hned po konci pořadu My, chalupáři, tedy v 9:35, startuje Vaše kouzelná zahrada. Magazín pro všechny milovníky zahrad a zahradničení. Zahrada je totiž místo, kde se dějí malé zázraky. Stačí kousek půdy, anebo terasa či balkon a každý se může těšit z vlastní úrody zeleniny, ovoce a bylinek. Zahradník Roman Kváč ukáže, jak se starat o rostliny tak, aby se jim dobře dařilo. Pozve diváky na návštěvy do krásných zahrad, které potěší oko i duši. A samozřejmě nebudou chybět ani nápadité recepty z vlastních výpěstků.

​Magazín My, chalupáři sledujte každou neděli v 8:55 a magazín Vaše kouzelná zahrada sledujte v 9:50 na TV Nova.

Zdroj: TV NOVA

Komentáře z facebooku