Halloween nail art: Netradiční francouzská manikúra

Černý lak na nehty se stal hlavním trendem pro Halloween 2024. Letošní svátek zesnulých slibuje výrazné, zábavné a inspirativní nehty s motivy od lesklých pavučin až po dramatickou „krvavou“ francouzskou manikúru. Přesně takovou nosí Wednesday Addams a všechny dámy kolem Beetlejuice.

Halloween nebo Dušičky – záleží, čemu dáváte přednost – přinášejí nejen nové nápady na kostýmy a make-up, ale také nail art, v němž se snoubí elegance, kreativita a temná stránka každého z nás.

Černý lak na nehty se stává klíčovým prvkem tohoto období, ať už v minimalistickém podání, nebo jako podklad pro náročnější zdobení nehtů. Tento trend oslovuje nejen fanoušky klasického gotického stylu, ale také ty, kdo chtějí přidat na svých nehtech trošku tajemna a rafinované hravosti. Na rozdíl od loňského roku, kterému vládly duchové a odstíny pumpkin spice latte, letos nehty na přelom října a listopadu vypadají o poznání elegantněji, ale nic přitom neztrácejí na hravosti, která k tomu období patří.

Halloweenskou manikúru letos ovládla černá, která nabízí nespočet možností, jak vnést do svého vzhledu kousek mystiky. Ať už dáváte přednost minimalistickému stylu s jemnými detaily, nebo dramatickým efektům, halloweenské nehty 2024 vám umožní projevit svou kreativitu. Připravte se na temný půvab, který zaručeně upoutá, a inspirujte se nehtovými mágy a jejich kreacemi.

Spider nails: Malí pavoučci a jejich sítě

Jedním z nejpopulárnějších designů je motiv pavoučích sítí. Jemné, ale zároveň efektní linky černé nebo stříbrné barvy vytváří dojem pavučin, které se přes nehty rozprostírají jako drobné šperky. Pro odvážnější je zde varianta s drobnými pavoučky, kteří se usazují přímo uprostřed nehtů a dodávají manikúře tajemný nádech. Pokud přece jen chcete zůstat na minimalistické straně a děsivá zvířátka vás nelákají, francouzská manikérka Andréa Barbet má skvělý nápad: jemné černé pavučinky na tělovém základě.

Krvavá francouzská manikúra

Zapomeňte na tradiční bílé konečky – letošní halloweenská variace na francouzskou manikúru pracuje s černým lakem a efektem kapající krve. Tato dramatická interpretace klasiky vypadá perfektně na delších nehtech. Temné kapky z kultovního laku Rouge Noir od Chanel působí jako dokonalá ozvěna hororových filmů a zaručeně přitáhnou pozornost.

Netopýři na dosah ruky

Netopýři jsou dalším ikonickým symbolem Halloweenu, a tak není divu, že se letos objevují i na nehtech. Černé, lesklé nebo matné siluety netopýrů na průhledném podkladu dodávají manikúře minimalistický, ale přesto strašidelný vzhled. Tento design je ideální pro ty, kteří preferují jednoduché a rychlé zdobení. Podle manikérky Leanne Haycock nemusíte nosit sezonní malůvky na každém nehtu, stačí jeden a zbytek nechat v trendy černém odstínu s lehkým nádech třpytek.

Černá krajka

Pro milovníky temné elegance ve stylu Morticie Addams a Delores je tu vzor krajky v černé barvě, který dodává manikúře sofistikovaný nádech. Jemné linie připomínající krajkové vzory se dají snadno vytvořit pomocí detailního štětce nebo razítkovací techniky, jak ukazuje na svém Instagramu britská manikérka Amber Hancock. Tento vzor v kombinaci s lesklým černým lakem působí jemně, ale zároveň velmi efektně.

Zdroj: Vogue

Komentáře z facebooku