Ferdinand Porsche Festival na Královce!

Připravte se na skvělý zážitek! Letos se chystá překonání českého rekordu v počtu vozů značky Porsche na jednom místě. Tento jedinečný automobilový svátek, známý jako Ferdinand Porsche Festival, se uskuteční 31. srpna!

Stejně jako loni, tak i letos, na Královce v srdci Jizerských hor, nabídne Ferdinand Porsche Festival bohatý program plný zábavy, hudby a samozřejmě dechberoucí podívané na všechny Porsche krasavce, kteří se akce zúčastní. Přijďte se podívat na výjimečné modely, setkat se s dalšími nadšenci a stát se součástí historie.

Celodenní program začíná příjezdem a registrací účastníků, po které následuje oficiální zahájení s představením vybraných modelů Porsche a rozhovory s moderátory. Dopoledne vyvrcholí slavnostním odjezdem historických vozidel, zatímco odpoledne nabídne módní přehlídku, vystoupení kapely PSH Praha a vyhlášení výsledků českého rekordu. Celý den bude doprovázen hudbou, zábavou pro děti a vynikajícím občerstvením od šéfkuchaře Patrika Bečváře.

Po celý den – Program pro děti, soutěže, skákací hrad, živá hudba, zajímaví hosté, bohaté občerstvení připravované šéfkuchařem Patrikem Bečvářem a jako bonus pro všechny návštěvníky je VSTUP ZDARMA!

Janov nad Nisou 1160, Janov nad Nisou, Czech Republic

Zdroj: Královka 

Komentáře z facebooku