Princi Štědroňovi jde na trh nová kniha – Nikam se necpi !

Pro některé princ z Popelky, pro některé interpret nezapomenutelného hitu Belinda, pro některé semaforská legenda, ale v neposlední řadě i autor knih. Legendárnímu Jiřímu Štědroňovi jde na trh nová kniha – „Nikam se necpi“. Bezpečně v ní čtenáře provede zákoutími prostředí, které důvěrně zná a má rád, a to divadla. V knize nechybí dostatečná dávka humoru, sebeironie, ale i optimismu. 

Slavnostní křest knihy se konal v divadle Semafor a nechyběli ani hvězdní kmotři. Jedním z kmotrů byl i nakladatel knihy Jindřich Kraus, který na akci i zazpíval. Dále hlavní semaforští aktéři Jiří Suchý a Jitka Molavcová a šansoniérka Irena Zlámalová, která se podílela na knize jako fotografka.

Na křest dorazili i zajímaví hosté – publicistka Marie Formáčková, někdejší hlasatelka Marie Tomsová, hudební skupina Maxíci či moderátor Slávek Boura.

„Dá se říci, že kvůli Jiřímu Štědroňovi jsem šla studovat žurnalistiku, protože to vždy byl můj idol a chtěla jsem s ním dělat, což se mi povedlo. Knize bych hlavně přála, aby se prodávala, a proto si jdu hned jednu koupit.“ komentuje novou knihu Marie Formáčková

 

Na akci naše redakce oslovila i hlasatelku Marii Tomsovou, která knize popřála: „Knize bych popřála hodně spokojených čtenářů a Jirkovi hodně spokojených posluchačů, ctitelek, obdivovatelů a obdivovatelek, dobrých písní a dobrých rolí.“

AUTOR:  Ondřej Syrový

FOTO:     Dagmar Pavlíková

Komentáře z facebooku