Premiéra úspěšné komedie DOKONALÁ SVATBA

Divadelní společnost INDIGO company je stálým hostem Divadla pod Palmovkou. A právě na jevišti tohoto divadla proběhne v úterý 20. listopadu premiéra britské komedie Dokonalá svatba v režii Lumíra Olšovského. Indigo touto hrou v minulosti (2013) zahájilo svou činnost. Po čase se ke komedii, kterou uvádějí nejrůznější produkce po celém světě, vrací. Tentokrát však s novým obsazením, novou výpravou a také nově na libeňské scéně.

 „U Dokonalé svatby jsem si znovu uvědomil, že lepší témata než je svatba, manželství a nevěra, komediograf nemá a pokud bude lidstvo lidstvem, asi mít nebude… Dokonalá svatbo! Jako stáří známí si to už můžeme říct – čím déle se pročítám kupami různých komedií, tím jasněji vidím, že tak povedených dam jako jsi ty je málo. Mnoga ljeta!“ (Jan Šotkovský, překladatel)

Na scéně budou takové hvězdy jako jsou Dana Morávková, Simona Vrbická, Miroslav Dvořák, Václav Kopta, Lilinaan Fischerová, Malvína Pachlová, Patricie Solaříková, Ondřej Volejník, Michael Vykus, Petr Buchta, Zbigniew Kalina, Ja Trojanová.

Přijďte se podívat na skvostnou situační komedii britského dramatika Robina Hawdona o tom, že každé svatbě předchází NOC PŘED SVATBOU a tahle zvláštní noc může ještě všechno změnit.

Premiéra 20.11.2018 v 19:00 v Divadle pod Palmovkou

Reprízy:

6. 12. 2018, 19:00, Divadlo pod Palmovkou

11. 12. 2018, 19:00, Divadlo pod Palmovkou

21. 1. 2019, 19:00, Divadlo pod Palmovkou

12. 2. 2019, 19:00, Divadlo pod Palmovkou

Zdroj: Tisková zpráva Divadelní společnosti  INDIGO company

Komentáře z facebooku