Novinky v hudbě s muzikantem Jindřichem Krausem na Českém rozhlasu Hradec Králové

Pozvánka na dnešní podvečer k poslechu Českého rozhlasu Hradec Králové v pořadu „Novinky v hudbě“ se čtvrtečním hostem, muzikantem Jindřichem Krausem. Vyprávění a písně z nejnovějšího alba „S láskou…“.

Moderátor Karel Sladký a hudebník Jindřich Kraus

Hudební dramaturg Českého rozhlasu Hradec Králové  Tomáš Katschner  a moderátor  Karel Sladký každý čtvrtek představují nové desky, singly a zajímavé projekty.  Snaží se vám přinášet pro vás to nejzajímavější z hudebních novinek, které se k nim do Českého rozhlasu Hradec Králové dostanou. Dnešním hostem moderátora Karla Sladkého je hudebník, zpěvák a zároveň knižní nakladatel Jindřich Kraus, který nedávno vydal své nejnovější album s názvem „S láskou…“.  Nové CD Jindřicha Krause nedávno pokřtili naše známé osobnosti, byla to operní pěvkyně Edita Randová, zpěvák a herec Jiří Štědroň,  italský zpěvák Davide Mattioli a v neposlední řadě legendární moderátor Slávek Boura,  který celým večerem také provázel.

Ze křtu nového CD Jindřicha Krause v Obecním domě v Praze

Dnes si tedy  v 18:04 hod. nezapoňte naladit Český rozhlas Hradec Králové – pořad „Novinky v hudbě“ s moderátorem Karlem Sladkým a jeho dnešním hostem Jindřichem Krausem a dozvíte se víc.

www.hradec.rozhlas.cz/novinky-v-hudbe-5996702/o-poradu

AUTOR:   Alexandra Hejlová

FOTO:   archiv redakce

 

 

Komentáře z facebooku