Slávek Boura, Radka Stupková, Miroslav Hrabě na křtu knihy Prokleté oči

Nakladatelství MaHa vydalo koncem února v pořadí již třetí knihu Kateřiny Maruchničové s názvem Prokleté oči. Autorce, která v roce 2018 debutovala pohádkovou knížkou pro děti, vyšel v MaHa o rok později erotický román do kabelky Mezi dvěma. Novinkový titul je podobného ražení a opět cílí na ženy. Kniha byla pokřtěna na začátku července v Jan Paukert Bistro v Praze.

„Prokleté oči jsem psala půl roku,“ reagovala autorka na dotaz moderátora Slávka Boury, jak dlouho jí trvalo novelu vytvořit. „A nápady ke mně chodí ve spaní, když manžel spí,“ dodala s úsměvem spisovatelka, jejíž prioritou je momentálně rodina, tedy manžel a dvě dcery. „Kniha je plná magie a ezoteriky, a při psaní jsem vycházela ze života a svých zážitků,“ přibližuje Maruchničová svůj titul. „Včetně těch mužských očí,“ podotýká autorka.

Knihu Prokleté oči pokřtily herečka Radka Stupková a její herecký kolega Miroslav Hrabě, spisovatelka Markéta Harasimová, producentka a manažerka Hana Julie Vacková a módní návrhářka Pavlína Rychtecká. Miroslav Hrabě a Markéta Harasimová během křtu také přečetli ukázky z knihy, které přítomným hostům poodhalily, na co se čtenáři mohou připravit.

Moderátor Slávek Boura si s názvem knihy vtipně pohrával. „Já jako heterosexuální běloch nechápu, proč je o tom psáno! My muži o prokletých očích nic nevíme. My známe jiná prokletá místa, ale oči to nejsou!“ uvažoval. Kromě toho atakoval kmotry, autorku i nakladatelku řadou otázek. „Musím říct, že jsem knihu přečetl, i když mám doma pět psů, a ti mi nikdy nedají pokoj. Bavila mě a do hlavní hrdinky jsem se zamiloval,“ nechal se během rozhovoru slyšet Miroslav Hrabě.

Poté již následoval slavnostní křest sektem. Kmotři knize svorně přáli hodně čtenářů, hojné prodeje, a také, aby se dostala do všech čekáren k lékařům, kde by pomohla uzdravovat nemocné.

Prokleté oči – Kateřina Maruchničová

Anotace:
Natálie právě opouští dětský domov, kde po tragické smrti rodičů strávila několik smutných let. Odhodlaná začít nový život sní o nádherné budoucnosti, přestože neví, co jí přinese osud. A ten pro ni má zvláštní dar v podobě magické knihy… Mladá dívka odhaluje její tajemství a současně poznává charismatického Patrika, lovce ženských srdcí s hudebním nadáním, jenž jí učaroval svýma uhrančivýma, prokletýma očima. Natálie se jím cítí velmi přitahována, zároveň však začíná pociťovat vlastní vnitřní sílu a poznává moc, jakou mají lidské myšlenky. Vnímá, že jí Patrik zvláštním způsobem krade energii, přesto však neodolá a podlehne jeho kouzlu. Poznává taje vášnivého a nespoutaného sexu, jaký dosud nikdy nezažila. Patrik je také jejím hudebním guru a Natálie díky němu pochopí, k čemu byla zrozena – má lidem rozdávat lásku a krásu prostřednictvím melodií a tónů. Avšak dřív, než se přiblíží ke splnění svého snu, musí čelit zradě a bojovat nejen o svůj život.
Foto: Nakladatelství MaHa

Komentáře z facebooku