Film Casting na lásku se musel dotáčet v rouškách. Za pár dnů už míří do kin

Ačkoli to kvůli probíhající pandemii nevypadalo s včasném dokončení filmu Casting na lásku zrovna růžově, přeci jen se zadařilo. Už příští čtvrtek 13. srpna tak romantický snímek ve stylu Bridget Jones odstartuje slavnostní premiérou svůj program v kinech po celém Česku.

Koronavirová krize dala kulturní sféře pěkně zabrat. Karanténa postihla i romantický film Casting na lásku. Herci a tvůrci v čele s režisérkou Evou Toulovou totiž museli čekat na tzv. dotáčky. „Nakonec jsme film dotáčeli na poslední chvíli v rouškách,“ okomentovala Toulová, která se těší z toho, že její třetí celovečerní snímek zamíří do kin už 13. srpna.

Romantická komedie je o neúspěšné herečce ve středním věku, která zažívá peripetie ve vztazích. Manžel ji začne podvádět, a tak se zapřisáhne, že se mu pomstí a najde si někoho, před kým její záletný muž zbledne závistí. Začne se proto seznamovat, ale co schůzka, to výstřední nápadník
a každé rande končí fiaskem.

Tato komediální oddychová podívaná pro ženské publikum se natáčela převážně v centru Prahy, což znamenalo velkou položku v rozpočtu filmu. „Kvůli tomu, že se točilo v centru, dostal štáb téměř každý natáčecí den pokuty za parkování. A producent se pak nestačil divit,“ odtajnila režisérka. Kromě metropole se Casting na lásku natáčel v Červeném Kostelci, Ústí nad Labem, Peci pod Sněžkou a v Náchodě.

Filmová novinka kromě zajímavého námětu nabízí také atraktivní obsazení. Těšit se můžete na Terezu Petráškovou, Igora Bareše, Martina Sittu, Lukáše Langmajera, Milana Šteindlera, Valerii Zawadskou, Zdeňka Maryšku, Jana Řezníčka, Lukáše Latiňáka, Jitku Sedláčkovou, Jana Čenského či Václava Vydru, který vzal na plac i své dva pejsky. „Po každém slově stop přiběhli, aby ho olízali,“ prozradila zajímavost z natáčení Eva Toulová.

Nejen dámy, ale samozřejmě také muži, kteří se nebojíte romantických komedií, určitě si naplánujte návštěvu kina již od 13. srpna. Film Casting na lásku totiž stojí za to!

Foto: Cooperfilm/Casting na lásku

Komentáře z facebooku