Seyes přichází s revoluční novinkou v oblasti hubnutí a výživy

Nový institut zabývající se životním stylem, stravou a výživou Seyes přichází do České republiky se zcela revoluční novinkou. Během listopadu bude klientům k dispozici speciální 3D body skener používaný na univerzitě v Harvardu, který dokáže určit k jakým neduhům kvůli špatnému držení těla máte predispozice. Dokáže kromě jiného správně nastavit hubnutí i předurčit například mrtvičku.

„V Seyesu se zabýváme všeobecnou medicínou, ale zaměřujeme se hlavně na zdravý životní styl, což zahrnuje stravu a výživu. Dále se věnujeme celkově pohybovému aparátu a budování imunity,“ řekla jednatelka institutu Petra Brodíková.

Základem je individuální péče o klienta. V první řadě se hlavně řeší jeho psychologická stránka, zda je na léčbu připraven a pokud ne, je potřeba ho připravit. Z krevních testů a výsledku na 3D body skeneru se určí následný postup jeho léčby.

„Nestaráme se o člověka jen tak, že mu přečteme výsledky z přístroje, řekneme mu, co má jíst, zaplatí a půjde. Prioritně řešíme jeho psychiku. Nutností je, abychom psychicky připravili člověka na to, aby dokázal splnit to, co chce. Ostatní instituce to prakticky nedělají,“ vyzdvihuje Brodíková výjimečnost institutu.

Lékař až do domu

Pacienti se mnohdy setkávají s problémem čekací lhůty. Ne tak v Seyesu. Kromě lékaře na telefonu, který je schopen zodpovědět veškeré dotazy, je možnost objednat si specialistu až přímo do domu či kanceláře. „Pokud klienta bolí záda, lékař přijede k němu domů, dá mu poskytne mu přírodní medikaci, v případě těžkého stavu zavolá záchrannou službu.“ Přibližuje Brodíková s tím, že institut zprostředkovává i chirurgické zákroky jako je například odstraňování znamének. V rámci služeb institutu jsou tito pacienti upřednostňováni a nemusí tak čekat dlouhé týdny na objednání.

Naděje pro onkologicky nemocné pacienty

Kromě nutričního poradenství, podpory imunity, pohybových aktivit, kolagenové léčby kloubů, infuzí vitamínu C a primární diagnostiky metabolismu se v Seyesu věnují i onkologicky nemocným pacientům.

„Zajišťujeme jim servis na klíč. Od doktorů do domu přes výživu až po individuální pohybové aktivity. Odborníci v Seyesu mají zkrátka jiný přístup k lidem, který je na výsledcích znát.

 

VIP klienti

Institut oficiálně otevírá až za pár dní, ale už nyní pomáhá desítkám lidí, mezi které můžeme zařadit i známé osobnosti jako je Jiří Krampol, který díky kolagenovým injekcím může opět chodit, Milan Peroutka, jenž se na podobný zákrok chystá nebo bojovník MMA Alex Cverna, který sklízí úspěchy na poli hubnutí.

„Postavili mě tu na nohy. Lidé v mém věku jsou buď mrtví nebo v domově důchodců, ale já zase skáču přes kaluže. Měl jsem problémy s koleny a nemohl jsem téměř vůbec chodit. a Podívejte se, jak chodím dnes, je to zázrak,“ svěřil se dvaaosmdesátiletý herec Jiří Krampol s tím, že po koronavirové krizi si ještě nechá udělat jídelníček, protože náležitě přibral.

 

 

 

Komentáře z facebooku