V centru Prahy najdete zázračné Lázně Fénix: doporučuje výtvarnice Alexandra Hejlová

Život bez bolesti, uzdravení, zprůchodnění lymfatického systému, omlazení pleti, hubnutí a vodíkové procedury to vše jsou Ambulantní lázně v samém centru Prahy, Lázně Fénix kam pravidelně chodí a udržuje se v kondici výtvarnice Alexandra Hejlová. Ta se stala i tváří lázní a na základě svých osobních zkušeností může také doporučit!

Alexandra Hejlová se v tuto chvíli připravuje na podzimní akce a další výstavy a proto, jak sama říká, potřebuje své tělo i mysl udržovat v kondici. To vše se jí dostává v hojné míře v Lázních Fénix. Stala se tak hrdou ambasadorkou lázní: „Jsem opravdu ráda, že mohu být tváří Lázní Fénix, které si to skutečně zaslouží. Mám to tady ráda! Je to relax, obrovské uvolnění, vím že pro své zdraví tak dělám maximum a pokaždé odtud odcházím jak znovuzrozená!“, dodává Hejlová. Lázně Fénix mají v tuto chvíli tři výjimečné akce a to po dobu celého jednoho měsíce.

V Lázních Fénix si přijdou na své opravdu všichni. Lidé pokročilého věku přichází, aby si ulevili od chronických bolestí a zrelaxovali své tělo. Dále pak lidé středního věku, kteří zde řeší problémy spojené s neprůchozí lymfou, nadváhou, potřebují své tělo ozdravit, získat zpět ztracenou energii nebo omladit pleť (nejen dámy!). Výjimkou nejsou ani mladší lidé, kteří tráví hodně času u počítače nebo jiné stagnující polohy a trpí proto bolestmi zad, kloubů i hlavy, žijí ve stresu a potřebují si odpočinout. Každý je vítán, jak zdůrazňuje velmi sympatická dáma, ředitelka lázní, paní Marta Šuba!

Veškeré služby, procedury, ale i produkty, můžete objednávat:

Ambulantní Lázně Fénix
Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1

pouze pár kroků od metra Muzeum

+420 774 027 580

+420 737 897 345

laznefenix@gmail.com

Po – Pá: 8:00 – 20:00 (poslední klient v 18:00 h)

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku