Herecká symfonie Simony Praskové a Jany Vaculíkové v Divadle Bez Hranic!

„Sni dál “ je mimořádnou hereckou příležitostí pro Simonu Praskovou a Janu Vaculíkovou, které coby umělkyně, přítelkyně, a hlavně konkurentky, zábavně bojují o společného muže romantických snů. A taky o tom, že nejen kariérou je člověk živ aneb jak důležitou roli v našem životě hrají děti. Hudební crazy komedie Marka Dobeše, autora filmů Kajínek, Jan Žižka nebo Choking Hazard, je naplánovaná na 27. října 2023 v pražském Divadle Bez Hranic.

„S podzimem se blíží i naše premiéra autorské hry z pera Marka Dobeše  SNI DÁL – neřeš věk a žij, kterou hrajeme s úžasnou kolegyní, herečkou a zpěvačkou Janou Vaculíkovou a tak Vás na ni co nejsrdečněji zveme. Můžeme se spolu zasmát a taky tak trochu zamyslet nad důležitostí těch nejbližších v našem životě a to jsou naše děti. A taky dát energii a ten správný pohled na život ženám, které mají pocit, že díky věku jsou už na druhé koleji. A to nejen ženám 50+, ale taky mužům, aby si uvědomili, jaké ženy jsou a co v životě potřebují“, dodává sympatická Simona Prasková.

Nenechte si ujít hudební komedii Marka Dobeše se Simonou Praskovou a Janou Vaculíkovou v hlavních rolích v Divadla Bez Hranic!

 

Foto: Radovan Šubín 

Komentáře z facebooku