Lázně Fénix: Přijeďte za zdravím a relaxací!

Lázně Fénix jsou pulzujícím srdcem lázeňství, kam se sjíždějí lidé z celé české republiky za odpočinkem, posílením zdraví a úlevou od stresu nebo civilizačních chorob. Vysoce odborný personál a dlouholeté zkušenosti jsou nejlepší zárukou kvalitní rehabilitační péče. Jejím cílem je zlepšení fyzického i psychického stavu klientů a snížení rizikových faktorů zákazníků s chronickým onemocněním.

Ředitelka Lázní Fénix, Marta Šuba, osobně dohlíží na maximální péči o své klienty, pacienty a neustále vymýšlí nové akce, aby svým zákazníkům vyšla co nejvíce vstříc.

 

Městské ambulantní Lázně Fénix – místo, kam se budete rádi vracet

Městské ambulantní lázně Fénix poskytují širokou škálu služeb týkajících se péče o tělo, a to ve smyslu manuálních i speciálních přístrojových masáží a dalších procedur zaměřených na úlevu od bolestí, krásu, hubnutí i relaxaci. Jejich specialitou jsou ovšem kombinované balíčky služeb, které jsou ověřenou letitou praxí doporučovány z důvodu komplexnosti a prokazatelně příznivějšího účinku na lidský organismus.

Poznejte kouzlo dokonalé relaxace na místě, kde se o Vás postarají od hlavy až k patě. Poskytnou Vám úlevu od bolestí, pomohou s dlouhodobými projevy nedostatku energie, zregenerují vaše tělo a pomohou s odstraněním celulitidy, hubnutím a tvarováním postavy.

 Pro koho jsou vhodné Lázně Fénix?

Přijdou si zde na své opravdu všichni. Lidé pokročilého věku přichází, aby si ulevili od chronických bolestí a zrelaxovali své tělo. Dále pak lidé středního věku, kteří zde řeší problémy spojené s neprůchozí lymfou, nadváhou, potřebují své tělo ozdravit, získat zpět ztracenou energii nebo omladit pleť (nejen dámy!). Výjimkou nejsou ani mladší lidé, kteří tráví hodně času u počítače nebo jiné stagnující polohy a trpí proto bolestmi zad, kloubů i hlavy, žijí ve stresu a potřebují si odpočinout. Každý je vítán! 

Pro dámy mají navíc v nabídce speciální balíčky na omlazení, redukci vrásek a neinvazivní liftingové terapie. A v případě, že by pánové chtěli mít také pleť jak ze žurnálu, nabídku zkrášlujících procedur nabízí samozřejmě i jim! 

Lázně Fénix připravily mimořádnou vánoční nabídku:

Lázně Fénix:

Mezibranská 1367/21
110 00 Praha 1 – Nové město
 
737 897 345
774 027 580
 
 
Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku